Diensten de Jong & Laan

Je wilt inzicht in de financiële administratie, zekerheid over de jaarrekening of advies over belasting, personeel of subsidies. Of wellicht heb je hulp nodig bij het aankooptraject van een nieuwe onderneming. Wat je vraagstuk ook is, onze accountants en adviseurs staan voor je klaar. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze diensten.

Onze diensten op een rij

Accountancy

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Meer over accountancy
medewerker de jong en laan

Belastingadvies

Laten we samen een fiscale strategie formuleren. Eén die aansluit op je wensen, ambities en drijfveren voor je onderneming en privé. Een fiscale strategie klinkt ‘groot’, maar het biedt je veel richting en houvast.

Meer over belastingadvies
medewerker de jong en laan

Accountantscontrole

Zekerheid over de cijfers en financiële prestaties geeft niet alleen jou rust, maar brengt ook vertrouwen bij je stakeholders, zoals crediteuren, aandeelhouders, de bank en andere belanghebbenden. De controleverklaring levert zekerheid, voor jezelf en voor derden.

Meer over accountantscontrole
medewerker de jong en laan

Personeel

Je hebt ambities. Je ziet kansen én je wilt vooruit. Maar er zijn ook uitdagingen: misschien heb je moeite met het binden en boeien van medewerkers of maak jij je zorgen over het kennisbehoud binnen je organisatie. Welke keuzes maak je dan? Een goede HR-strategie geeft je meer grip op de situatie.

Meer over personeel

Subsidieadvies

Wie niet beweegt, staat stil. Als deze uitspraak ook maar voor iemand opgaat, dan is het wel voor de ondernemer! Daarom investeer en innoveer je. Dat kost wel tijd én geld. Gelukkig is er voor goede ideeën geld beschikbaar. Onze adviseurs ondersteunen je in de vaak onbekende wereld van subsidies.

Meer over subsidieadvies
medewerker de jong en laan

Corporate finance

Zit je eraan te denken om te fuseren of een bedrijf aan- of te verkopen? Dit zijn vaak complexe processen, waarbij zowel juridische, fiscale, bedrijfsmatige als emotionele facetten een rol spelen. Dan is het prettig om een persoonlijke en professionele adviseur aan je zijde te hebben die het overzicht voor je bewaart. Dat geeft rust.

Meer over corporate finance
medewerker de jong en laan

Familieadvies

Passie. Inzet. Doorzettingsvermogen. Het zijn de pijlers van menig familiebedrijf. Wanneer je onderneming een familiebelang is, of je familie bedrijfsbelang, dan heeft ondernemen heel wat voeten in de aarde. Wij denken graag met je mee, ondersteunen bij gesprekken en beslissingen, zodat onderlinge verhoudingen goed blijven en een mooie toekomst in het verschiet ligt.

Meer over familieadvies
medewerkers de jong en laan

Strategisch advies

Onze strategisch adviseurs bieden jou en je organisatie houvast. Samen stellen we een heldere visie vast en werken we dit verder uit in een strategisch plan. Daarin wordt duidelijk hoe je, door in te spelen op verschillende (externe) ontwikkelingen, naar je doelen toewerkt en je mensen daarin meekrijgt.

Meer over strategisch advies
medewerker de jong en laan

IT advies

Er is altijd een slag te maken. Op het snijvlak van IT en je bedrijfs- en personeelsprocessen gebeurt het. Heb je overzicht in je bedrijf en ben je op de hoogte welke processen elkaar beïnvloeden? Door samen de verbindingen in kaart te brengen en te koppelen krijg je actueel inzicht.

Meer over IT advies
medewerker de jong en laan

Onze kennis helpt jou vooruit

Met ruim 975 professionals werken wij vanuit 25 vestigingen. Ieder met z'n eigen expertise en vakkennis. En juist die diversiteit maakt dat we veel met elkaar samenwerken en een vraagstuk in een breed perspectief plaatsen. We zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om jou vooruit te helpen en samen kansen te grijpen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Laten we samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Onder het genot van een kop koffie praten over jouw ambities, doelstellingen en/of de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Wie weet helpen we elkaar vooruit.