Wat zoek jij in een accountant?

Wil je een accountant die met je meegroeit in de ontwikkelingen binnen je organisatie? Die je zekerheid kan bieden en perspectief? Je verdient iemand die kritisch met je meedenkt en zegt waar het op staat. Wij zijn die professionele partij die, samen met jou, je organisatie toekomstbestendig maakt.
Onze diensten

Verlengde van jouw team

Je zoekt een accountant die verder kijkt dan cijfers en écht luistert naar jouw dromen en ambities. Iemand die jouw uitdagingen begrijpt en samen met jou de uitdaging van morgen aangaat. Zie ons als verlengde van jouw team, partners die er samen voor gaan. 

"We zochten een accountant die met ons kon meegroeien."

Een veelvoorkomend probleem is dat organisaties zo snel groeien, dat ze onvoldoende tijd en overzicht hebben om tijdig aan alle verplichtingen te voldoen. Dit was ook het geval bij zorgorganisatie KliniekTwente. Door de hectiek van de dag bleek KliniekTwente niet altijd op de hoogte te zijn van alle regelgeving. Hierdoor kon niet altijd tijdig worden voldaan aan verplichtingen of liep de organisatie bepaalde risico's. 

Ilse Kroft, dermatoloog en eigenaar van KliniekTwente, is daarom op zoek gegaan naar een accountant met toegevoegde waarde. Ze kwam bij de Jong & Laan terecht. Ilse: “Overzicht en inzicht met betrekking tot de regelingen, cijfers en resultaten geeft rust, creëert tijd om het juiste te doen en voorkomt vervelende verrassingen. Een goede accountant en adviseur met kennis van de zorg kan daarbij helpen, zo is voor ons nu wel gebleken.”

Naar praktijkcase
twee personen kijken naar ipad

Je bedrijf klaar voor de volgende generatie

Een vraagstuk waar ondernemers veel mee worstelen is: hoe maak ik mijn bedrijf klaar voor een volgende generatie? Belangrijk daarbij is het uitwerken van een gedetailleerd overdrachtsplan. Een plan dat verder gaat dan waar je in eerste instantie met een accountant gerelateerde inslag aan denkt.

Christiaan en Hendrik, eigenaren van Edens Plants, schakelden hiervoor de Jong & Laan in. "Toen het inhoudelijk op cijfers en fiscaliteit aankwam, hebben we de Jong & Laan ingeschakeld. Vanaf dat moment is er een intensieve samenwerking ontstaan. Naast inzicht op basis van digitale dashboards waarmee we de cijfermatige informatie met elkaar delen, praten we ook op persoonlijk vlak met elkaar."

Naar praktijkcase
generaties

Een duurzame relatie

als basis voor vertrouwen

Samen werken aan de toekomst, betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. Een duurzame relatie staat of valt met vertrouwen. Bij Harry Westerbroek (partner) en Onno-Pieter Sonnega (dga bij Plastchem) gaat deze duurzame relatie al ruim 20 jaar terug.

Video:

Video: "De Jong & Laan helpt mij toekomstbestendig te ondernemen."

Jouw accountant voor de toekomst

We zijn het verlengde van jouw team, partners die er samen voor gaan. Je kan bij ons terecht voor (strategische) vraagstukken op het gebied van accountancy, maar onder meer ook op het gebied van belastingadvies, personeel, strategisch advies en subsidieadvies. Naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we jouw vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze.

Alle diensten
medewerker de jong en laan

Op zoek naar een fijne gesprekspartner?

Onder het genot van een kop koffie praten over jouw ambities, doelstellingen en/of de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Vraag een gesprek aan door het onderstaande formulier in te vullen.