Samen gaan! Met je adviseur ambities waarmaken

Als er in uw organisatie veel verandert, heeft dat gevolgen. Ook voor de HR-strategie en het personeelsbeleid. De Jong & Laan geeft strategisch advies.

Strategisch personeelsbeleid

Heeft uw organisatie de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt? Kunnen u en uw medewerkers deze ontwikkelingen wel bijbenen? Of is het tijd om stappen te maken zodat u klaar bent voor de toekomst?

Onze strategisch HR-adviseurs brengen uw organisatie in kaart en maken een op maat gemaakt HR-beleid dat aansluit op uw personeel, bedrijfsdoelstellingen en wensen.

Wat is een goed personeelsbeleid?

Een organisatie kan niet zonder haar medewerkers. Gemotiveerde medewerkers die gedreven zijn om de bedrijfsdoelstellingen te behalen, dragen bij aan het succes van uw organisatie. Als u op een juiste manier omgaat met uw personeel, levert dat veel op.

Daarvoor heeft u een gedegen strategisch personeelsbeleid nodig, dat de juiste arbeidsvoorwaarden in zich heeft, een veilige werkomgeving biedt, gelijke kansen biedt aan het personeel en dat natuurlijk aan de wet- en regelgeving voldoet.

Text and image

HR-strategie

Als er in en om een organisatie veel verandert, heeft dat consequenties voor de positionering, de profilering, het management en de communicatie. Maar zeker ook voor de HR-strategie en de omgang met personeel.

  • Is voor het personeel nog steeds duidelijk wat het doel van de organisatie is?
  • Weten zij wie welke werkzaamheden uitvoert?
  • Is de samenhang tussen het doel, de verschillende werkzaamheden en functies bekend en logisch?

HR-advies

De HR-adviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen om de samenhang binnen uw organisatie in beeld te brengen. Zij ondersteunen u bij de integratie en afstemming van de HR-middelen op strategische organisatiedoelen. Hierbij kunt u denken aan:

Resultaat van een strategisch en duurzaam personeelsbeleid

En wat het u uiteindelijk oplevert? U krijgt inzicht in uw interne organisatie, de capaciteiten van uw medewerkers en de gewenste samenhang. Gebundeld in een strategisch en duurzaam personeelsbeleid voor de lange termijn.

U kunt hierdoor uw organisatiedoelen eenvoudiger bereiken en de kennis en kunde van uw mensen worden optimaal ingezet. Want een medewerker die op de juiste plek zit, levert veel meer toegevoegde waarde.

Leeftijdsbewust personeelsbeleid

De HR-adviseurs van de Jong & Laan ontwikkelen een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Zij houden hierbij rekening met de levensfases, behoeften en mogelijkheden van uw personeel.

Het doel van het beleid is om de kennis en capaciteit van iedere werknemer optimaal te (blijven) benutten, zodat uw organisatie goed presteert. 

We maken graag kennis

Onze HR-adviseurs zijn sparringpartners en procesbegeleiders bij het opleiden, veranderen en ontwikkelen van uw organisatie en haar personeel.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
Vestiging-Groningen-338

Whitepaper goede personeelsgesprekken

Haal het beste uit uw werknemers en voer goede personeelsgesprekken. Wij vertellen u er meer over in de whitepaper.