Lochem

Accountants en belastingadviseurs Lochem

Nabij het Twentekanaal kunt u de 'kleine landstad' Lochem binnenrijden en treft u ons accountantskantoor. Van hieruit helpen accountants en belastingadviseurs ondernemers afkomstig uit de regio met vraagstukken over accountancy, belasting, subsidie en meer. Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Lochem en omgeving, maar strekt zich uit tot de Achterhoek, Winterswijk en omstreken.

Diensten de Jong & Laan Lochem

De Jong & Laan Lochem biedt verschillende diensten aan. Onze focus ligt onder andere op personeelsadvies; een discipline van waaruit we groeien en waar we u graag mee voorthelpen. Ondernemers uit (de regio) Lochem kunnen voor diverse vraagstukken bij ons terecht. Wij adviseren en ondersteunen klanten op het gebied van:

Lochem
Larenseweg 58
7241 CN Lochem
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 0573-441877 mail-outline lochem@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountant Lochem

Op zoek naar een accountant, boekhouder of administratiekantoor in Lochem? Wanneer u kiest voor accountancy bij de Jong & Laan in Lochem, dan kiest u meer dan een accountant. Wij richten de bedrijfsadministratie met u in van A tot Z, adviseren over strategische vraagstukken en we maken gebruik van ons kennisnetwerk. Dit doen we allemaal met het doel uw onderneming te laten groeien. 

Belastingadvies Lochem

Er heeft in de afgelopen jaren een wijziging plaatsgevonden in de belastingcultuur. De Belastingdienst controleert minder snel ondernemers en verlangt dat u fiscaal 'in control' bent. Heeft u hulp nodig bij uw belastingzaken en wilt u weten hoe u fiscale voordelen optimaal kunt benutten? Onze specialisten in Lochem voorzien u van een geschikt belastingadvies op het gebied van:

 • Zakelijke auto kopen
 • Pensioenadvies 
 • Loonheffingen 
 • Btw-aangifte 
 • Financiële planning
 • Ondernemen in Duitsland

Personeelsadvies Lochem

Hoe staat het ervoor met uw personeel? Het is belangrijk om deze vraag regelmatig aan uzelf te stellen en te bespreken met uw medewerkers. Werknemers die tevreden zijn en goed functioneren hebben namelijk een groot aandeel in het succes van uw onderneming. Hulp nodig bij uw personeelszaken? Wij voorzien u graag van een passend personeelsadvies.

SLIM subsidie

De stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen, kortweg de SLIM-regeling, heeft als doel om een 'leven lang leren' te stimuleren. Personeelsadviseurs in Lochem weten veel af van deze regeling en kunnen u helpen met het verkrijgen van een SLIM subsidie. Wij houden ons veel bezig met dergelijke ontwikkelvraagstukken.

Kennisgebieden

In Lochem beschikken personeelsadviseurs over uitgebreide kennis wat betreft de salarisadministratie, arbeidsrecht en een strategisch personeelsbeleid. Wij beantwoorden graag uw vragen op het gebied van:

 • WGA-verzekering
 • Functioneringsgesprekken
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
 • Werkkostenregeling (WKR)
 • Verzuimbegeleiding
 • Inschaling van personeel
 • Arbeidsvoorwaarden

Bent u ondernemer in Lochem, de Achterhoek, Winterswijk of omstreken? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over accountancy, belastingadvies, subsidieadvies of een andere dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Vrijblijvend advies aanvragen?