Vestiging Lochem

Vanuit ons kantoor in Lochem helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Lochem

Dichtbij het Twentekanaal kan je de 'kleine landstad' Lochem binnenrijden en tref je ons kantoor. Van hieruit helpen we organisaties afkomstig uit de regio Lochem, Achterhoek, Winterswijk en omstreken.

Meer dan een accountantskantoor

Wij zijn meer dan een accountantskantoor. Zo kunnen we je helpen met (strategische) vraagstukken op het gebied van:

Lochem
Larenseweg 58
7241 CN Lochem
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0573-441877 lochem@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Ilja Möhlen
Ilja Möhlen Junior belastingadviseur
Nanda Tichelaar-Coenraad
Nanda Tichelaar-Coenraad Receptioniste/secretaresse

Accountancy 

Op zoek naar een (nieuwe) accountant of boekhouder in Lochem? Wanneer je kiest voor accountancy bij de Jong & Laan, dan kies je voor meer dan een accountant. Wij richten de financiële administratie met je in van A tot Z en helpen je met het samenstellen van de (visuele) jaarrekening, maar adviseren óók over strategische vraagstukken. Uiteindelijk willen we samen aan de slag om jóuw ambities waar te maken. 

Belastingadvies

De belastingcultuur ziet er anders uit dan een tijd geleden. De Belastingdienst controleert minder snel ondernemers en verlangt dat je fiscaal 'in control' bent. Wij helpen je hier graag bij. Samen formuleren we een fiscale strategie en van daaruit kijken we: 

Personeel 

Hoe staat het ervoor met je personeel? Het is belangrijk om deze vraag regelmatig aan jezelf te stellen en te bespreken met je medewerkers. Werknemers die tevreden zijn en goed functioneren hebben namelijk een groot aandeel in het succes van je onderneming. Hulp nodig bij je personeelszaken? Wij helpen je graag bij: 

Ook beantwoorden we je vragen op het gebied van:

  • WGA-verzekering
  • Functioneringsgesprekken
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Verzuimbegeleiding
  • Inschaling van personeel
  • Arbeidsvoorwaarden

Is je organisatie gevestigd in Lochem, de Achterhoek, Winterswijk of omstreken? En wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen