vervolg opvolgings­proces directie

De Jong & Laan heeft Jeroen Baake en Marco Herder benoemd als nieuwe directieleden, respectievelijk in de rol van CFO en van Chief Quality Officer/CQO.

Nieuwsbericht

Vroomshoop, 3 juni 2024

Deze benoemingen volgen op het besluit afgelopen jaar om op zoek te gaan naar een nieuwe directie die breder is van samenstelling en met passende ervaring in het leiden van een sterk groeiende en moderne partnerorganisatie. Beide nieuwe directieleden zijn reeds door de AFM op betrouwbaarheid getoetst. 
 
De Jong & Laan heeft voor het eerst naast interne kandidaten ook externe kandidaten meegenomen in de selectie voor de opvolging van de huidige directie. Naar verwachting zal de voltallige nieuwe directie binnen afzienbare termijn compleet zijn. Vanzelfsprekend blijft de zeggenschap over de controleplichtige activiteiten bij de accountants hierbij te allen tijde geborgd.  

De huidige directie (Marco Lokhorst, Roland Ogink en Horst in 't Veld) zal per 1 juli 2024 de taken als bestuurder van de Jong & Laan overdragen aan Jeroen Baake en Marco Herder. 

Nieuwe directieleden per 1 juli 2024

Jeroen Baake
Jeroen Baake Vestigingsmanager
Marco Herder
Marco Herder Partner