Nieuws­be­richt Si­mu­latie­tool GLB eco-re­ge­ling

Wil je voor jouw bedrijf meer inzicht in de eco-regeling en weten of je voldoet aan de instapeis? Maak dan gebruik van de Simulatietool.

Simulatietool GLB eco-regeling

Vanaf 2023 kun je, binnen het nieuwe GLB, gebruik maken van de eco-regeling. Wil je voor jouw bedrijf meer inzicht in de eco-regeling? Maak dan gebruik van de Simulatietool van de RVO. Let op, de voorwaarden voor de eco-regeling zijn nog niet definitief en kunnen nog wijzigen.

Simulatietool RVO

In de Simulatietool kun je voor jouw bedrijf eco-activiteiten invoeren. De Simulatietool bepaalt vervolgens of je aan de instapeis voldoet en welke klasse (brons, zilver of goud) voor jou haalbaar is. Hiermee kun je inzicht krijgen in de haalbaarheid en werkwijze van de eco-regeling. 

Let op! Vanaf 1 oktober is er een nieuwe, completere versie van de Simulatietool.

Nog geen controle conditionaliteit

Om aan de eco-regeling te kunnen deelnemen moet je voldoen aan basisvoorwaarden (conditionaliteit). Op dit moment controleert de Simulatietool (nog) niet of je hieraan voldoet.

Heb je vragen over de eco-regeling of wil je samen met jouw adviseur eens kijken naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

 

Femmie Jager
Femmie Jager Adviseur agro