Financiële structuur

Een gedegen voorbereiding aan de voorkant, zorgt voor rust en zekerheid aan de achterkant. Daar ondersteunen we je natuurlijk graag bij!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Heb je plannen voor een bedrijfsovername en/of -verkoop? Wil je jouw werkkapitaal financieren? Of denk je erover na om te beleggen in vastgoed? Anders gezegd: komt er een situatie waarbij je te maken krijgt met een financieringsvraagstuk? Dan is het van belang om vroegtijdig aan de slag te gaan met je financiële structuur.

Een optimale financiële structuur - of kapitaalstructuur - is in de bovengenoemde situaties van essentieel belang. Wij kijken graag samen met je welke financieringsvorm het beste past binnen jouw (fiscale) strategie én aansluit op uw (persoonlijke) wensen. 

Daarbij zijn we graag in een vroeg stadium betrokken bij je plannen. Want een gedegen voorbereiding aan de voorkant, zorgt voor rust en zekerheid achteraf.

In welke situaties?

Het is goed om na te denken over je financiële structuur in het geval van (een): 

  • Bedrijfsverkoop.
  • Bedrijfsovername.
  • Beleggingen.
  • Financiering van werkkapitaal.
  • Leningen voor vastgoed. 

We kijken samen met je naar de mogelijkheden bij fictieve winstdelingen in privé en (het fiscaal onderscheid tussen) het eigen en vreemd vermogen, rekening houdend met onder andere renteaftrekbeperkingen

Wij maken graag kennis met jou

Wil je ook aan de slag met je financiële structuur? Of ben je benieuwd of je huidige financiële structuur goed aansluit op je organisatie(doelstellingen)? Wij kijken graag met je mee. Samen zetten we stappen richting een succesvolle toekomst!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op
Vestiging-Nijverdal-060

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen