8x dashboards & tools die je inzicht geven

Als ondernemer heb je actuele en betrouwbare managementinformatie nodig. Dat gaat verder dan financiële gegevens alleen; actuele en betrouwbare cijfers zijn tenslotte nog geen stuurinformatie. Wij lichten 8 dashboards en tools voor je uit die je inzicht geven en je helpen toekomstbestendig te ondernemen. Download via de onderstaande link de whitepaper om er meer over te lezen.

8x dashboards & tools die je inzicht geven

Door data om te zetten naar (visuele) praktische informatie, beschik je altijd over actuele en relevante cijfers ten behoeve van besluitvorming. Wij helpen jou aan deze slimme inzichten met onder andere Power BI dashboards, Visionplanner dashboards & een benchmarktool.
 

Power BI dashboards

Gebruik je gegevens uit verschillende applicaties om sturing te geven aan je organisatie? Dan kunnen (maatwerk) Power BI dashboards je veel inzicht geven. Verschillende databronnen kunnen aan elkaar gekoppeld worden en worden omgezet waardevolle inzichten, waarmee je trends gaat ontdekken, betere beslissingen kunt nemen en nieuwe kansen gaat benutten. Er zijn Power BI dashboards voor management KPI's (management dashboard) of voor KPI's op het gebied van HR (HR-dashboard).

Visionplanner dashboards

Het online financieel dashboard - ook wel bekend als Visionplanner Online - is geschikt als je behoefte hebt aan 'standaard' financiële inzichten. Denk hierbij onder andere realtime inzicht in (mutaties in) de liquiditeit, omzet, kostprijs, brutomarge, debiteuren en crediteuren. Dit dashboard is ook beschikbaar met specifieke, branchgerelateerde cijfers voor de agrarische ondernemer, de horeca- en de transportondernemer.

Visuele jaarrekening & benchmarktool

De visuele jaarrekening geeft je inzicht in je jaarcijfers. Een belangrijk voordeel van de visuele jaarrekening, ten opzichte van de traditionele jaarrekening, is dat er vergelijkingen tussen periodes gemaakt kunnen worden. Hierdoor heb je meer inzicht in de ontwikkelingen door de maanden heen. Benchmarkrapportages geven inzicht in wat er speelt bij branchegenoten. Door de cijfers te vergelijken, krijg je meer inzicht in je eigen financiële beleid. 

Samen gaan we ervoor

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies Meer over Hans Friedrich
Jasper Visserman
Jasper Visserman Senior IT consultant Meer over Jasper
Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Daniël van Laar
Daniël van Laar Consultant E-HR Meer over Daniël
Ilona Harbers
Ilona Harbers IT consultant Meer over Ilona
Amy Gersmann
Amy Gersmann Junior data engineer Meer over Amy
Irvan ten Broeke
Irvan ten Broeke Data engineer Meer over Irvan
Vincent Weenders
Vincent Weenders IT consultant Meer over Vincent
Lars Nijstad
Lars Nijstad IT consultant Meer over Lars
Jordy Ekkel
Jordy Ekkel Accountant Meer over Jordy