Vestiging Zwolle

Eén van kantoren bevindt zich in de historische en bruisende Hanzestad Zwolle. Samen met ambitieuze mkb-ondernemers gaan we hun groeiambities waarmaken!
Neem direct contact op

Zwolle

Zwolle is dé groeiregio van Nederland en heeft zelfs als doelstelling om in 2030 tot de top 5 economische toplocaties van Nederland te horen. Wij helpen mkb-bedrijven in deze regio om groeiambities waar te maken. 

Meer dan een accountantskantoor 

Wij voelen ons betrokken bij jouw mkb-bedrijf en zetten daarom net dat stapje extra. Naast het verwerken van je financiële administratie en het samenstellen of controleren van de (visuele) jaarrekening, geven wij je persoonlijk financieel advies. Maar ook voor belastingadvies en personeelsadvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Ook hebben we in Zwolle een specialistisch team corporate finance. Zij begeleiden je onder meer bij bedrijfsverkopen en bedrijfsovernames. Maar onze dienstverlening gaat nóg verder dan dat. Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten: 

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op door het algemene contactformulier in te vullen of neem hieronder contact op met één van onze collega's.

Zwolle
Grote Voort 207d
8041 BK Zwolle
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Accountancy

Je wilt je mkb-bedrijf in (de regio) Zwolle of Kampen laten groeien - dat snappen wij als geen ander. Hiervoor is het belangrijk om je  financiële administratie op orde te hebben.

Om de juiste beslissingen te kunnen maken wil je beschikken over actuele stuurinformatie. Onze accountants en adviseurs automatiseren je financiële administratie door bedrijfsinformatie uit verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Hierdoor heb je meer inzicht in cijfers en beschik je over relevante (management)informatie. 

Onze adviseurs helpen je, in hun rol als sparringspartner, om belangrijke en weloverwogen keuzes te maken. Niet alleen op financieel gebied, maar ook als je andere (strategische) vraagstukken hebt. 

Uiteraard kunnen wij je ook helpen met het samenstellen van de visuele jaarrekening die voldoet aan de wettelijke voorschriften. Ook kunnen wij een eventuele samenstellingsverklaring, controleverklaring en/of beoordelingsverklaring hieraan toevoegen.

Accountantscontrole

Je wilt cijfers in de jaarrekening die een goed beeld geven van de werkelijkheid en waarop je de juiste beslissingen neemt voor jouw mkb-bedrijf. Vertrouwen in cijfers en financiële prestaties geeft niet alleen rust, maar brengt ook vertrouwen bij je stakeholders, zoals crediteuren, aandeelhouders, de bank en andere belanghebbenden.

Om deze reden zorgen wij voor een effectieve en efficiënte accountantscontrole. Hierbij staan kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, proactiviteit en persoonlijke aandacht altijd voorop. Bij al onze werkzaamheden kijken wij met een brede blik naar je organisatie. Je schakelt met onze professioneel-kritische controleaccountants met veel kennis en ervaring binnen jouw sector of branche.

Binnen onze vestiging in Zwolle is een groot team werkzaam in de controlepraktijk. Daarbij is specialistische kennis aanwezig met betrekking tot onder andere de transportbranche en familiebedrijven. Tijdens het proces blijven wij met je in gesprek over de voortgang. Daarbij praten wij je nooit naar de mond; wij zijn recht door zee en zeggen waar het op staat. 

Data-analyse

IT speelt een steeds grotere rol in uw bedrijfsvoering, daar sluiten wij op aan met behulp van data-analyse - een extra kwaliteitscheck waardoor we met betrouwbare cijfers komen waarop je verder kunt bouwen. In jouw belang, in het maatschappelijk belang, maar ook om onze eigen ambitie waar te maken: bouwen aan de beste controlepraktijk van Nederland voor het mkb. 

Belastingadvies

Een groot deel van je uitgaven wordt gevormd door belastingen. Het belastingstelsel is echter zeer dynamisch en complex. Wil je weten hoe je goed op het stelsel kunt inspelen en belastingvoordelen optimaal kunt benutten?

Wij helpen je graag verder. Samen bekijken we naar hoe je fiscaal vriendelijk vermogen opbouwt en welke mogelijkheden er zijn om je onderneming optimaal te structureren.

Bedrijfsoverdracht

Verder staan onze belastingadviseurs in Zwolle, in samenwerking met familieadviseurs, je graag bij voorafgaand én tijdens de overdracht van je bedrijf of vermogen naar de volgende generatie. Door een hoogwaardig advies in combinatie met onze praktijkervaring weet je waar je aan toe bent en bespaar je belasting waar dat mogelijk is. 

Belastingvraagstukken

Wij helpen je onder meer met (belasting)vraagstukken over: 

 • Inbreng in de bv.
 • De beste rechtsvorm voor je onderneming.
 • Fiscale faciliteiten zoals de bedrijfsopvolgingsregeling.
 • Innovatiebox.
 • Fiscale aspecten van de auto op de zaak.
 • Fiscale aspecten bij echtscheiding of overlijden.

Personeel

Je wilt dat je onderneming blijft groeien. Om dit te realiseren moet je beseffen dat je medewerkers per slot van rekening je belangrijkste kapitaal zijn.

Personeelszaken (gedeeltelijk) uitbesteden

Wanneer je (nieuw) personeel aanneemt, komt daar echter een heleboel bij kijken. Je moet onder andere keuzes maken omtrent het contract, functieprofielen opstellen en een personeelsbeleid voeren. Dit kost allemaal erg veel tijd, en daarom kan je ervoor kiezen personeelszaken (gedeeltelijk) uit te besteden. 

We doen het samen!

Wij helpen je je personeelszaken up-to-date te houden en conform de huidige wet- en regelgeving. Dit doen we door naar je te luisteren en met je mee te denken. Wij helpen je graag met het voeren van een geschikt strategisch personeelsbeleid en beantwoorden je arbeidsrechtelijke vragen. Ook kan je, wanneer je de salarisadministratie wilt uitbesteden, bij ons terecht.

Wij kunnen je onder meer ondersteunen met: 

 • Het aannemen van de juiste medewerkers binnen je onderneming.
 • Het opstellen van de arbeidsovereenkomst conform de huidige wet- en regelgeving.
 • Advisering rondom de WKR (werkkostenregeling).
 • Adviseren en ondersteunen bij het opstellen van een belonings- en/of opleidingsbeleid.
 • Adviseren en ondersteunen bij het voeren van functioneringsgesprekken, exitgesprekken, sollicitatiegesprekken en evaluatiegesprekken met uw medewerkers.

Corporate finance

Onze corporate finance adviseurs staan klaar voor belangrijke mijlpalen in je ondernemersbestaan: van fusies en bedrijfsaankopen tot het verkopen van bedrijven.

We zijn er ook als het even wat minder met je onderneming gaat. Dit zijn vaak complexe processen, waarbij zowel juridische, fiscale, bedrijfsmatige als emotionele facetten een rol spelen. Dan is het prettig is om een persoonlijke en professionele adviseur aan je zijde te hebben. Wij kunnen je helpen met (een):

 • Aan- en verkoop van je bedrijf
 • Waardebepaling
 • Corporate restructurering
 • Financieringsadvies
 • Due dilligence

Ben je ondernemer in Zwolle of omgeving? Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Kom gerust langs of neem contact op! 

Een inkijkje in de vestiging Zwolle

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Tevreden klanten