Samen gaan! Wij staan naast je, als mens en als specialist

Eén van onze accountantskantoren bevindt zich in de historische en bruisende Hanzestad Zwolle. Wij helpen mkb-ondernemers om groeiambities waar te maken.

Zwolle

Eén van onze accountantskantoren bevindt zich in de historische en bruisende Hanzestad Zwolle. Zwolle is dé groeiregio van Nederland en heeft zelfs als doelstelling om in 2030 tot de top 5 economische toplocaties van Nederland te horen. Wij helpen mkb-bedrijven in deze regio om groeiambities waar te maken. 

Meer dan een accountantskantoor 

Wij voelen ons betrokken bij uw mkb-bedrijf en zetten daarom net dat stapje extra. Naast het verwerken van uw financiële administratie en het samenstellen of controleren van de (visuele) jaarrekening, geven wij u persoonlijk financieel advies. Maar ook voor belastingadvies en personeelsadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook hebben we bij de Jong & Laan Zwolle we een specialistisch team corporate finance. Zij begeleiden u onder meer bij bedrijfsverkopen en bedrijfsovernames. Maar onze dienstverlening gaat nóg verder dan dat. Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten: 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op door het algemene contactformulier in te vullen of neem hieronder contact op met één van onze collega's: 

Zwolle
Grote Voort 207d
8041 BK Zwolle
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 038-4216980 mail-outline zwolle@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountancy Zwolle

U wilt uw mkb-bedrijf in (de regio) Zwolle of Kampen laten groeien - dat snappen wij als geen ander. Hiervoor is het belangrijk om uw financiële administratie op orde te hebben.

Actuele stuurinformatie

Om de juiste beslissingen te kunnen maken wilt u beschikken over actuele stuurinformatie. Onze adviseurs automatiseren uw financiële administratie door bedrijfsinformatie uit verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Hierdoor heeft u meer inzicht in cijfers en beschikt u over relevante (management)informatie. 

Onze accountants in Zwolle helpen u, in hun rol als sparringspartner, om deze informatie te interpreteren. Op deze manier kunt u belangrijke en weloverwogen keuzes maken. Niet alleen op financieel gebied, maar ook als u andere (strategische) vraagstukken heeft. 

De (visuele) jaarrekening

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het samenstellen van de jaarrekening (of: de visuele jaarrekening) die voldoet aan de wettelijke voorschriften. Ook kunnen wij een eventuele samenstellingsverklaring, controleverklaring en/of beoordelingsverklaring hieraan toevoegen.

Zoekt u hulp van een boekhouder of administratiekantoor in Zwolle? Onze accountants gaan net een stapje verder. Wij zijn een meedenkende accountant die kijken naar uw persoonlijke financiële situatie. Met onze hulp kunt u de focus houden op datgene waar uw hart ligt.  

Accountantscontrole Zwolle

U wilt cijfers in de jaarrekening die een goed beeld geven van de werkelijkheid en waarop u de juiste beslissingen neemt voor uw mkb-bedrijf. Vertrouwen in de cijfers en financiële prestaties geeft niet alleen u rust, maar brengt ook vertrouwen bij uw stakeholders, zoals crediteuren, aandeelhouders, de bank en andere belanghebbenden.

Een meedenkende controleaccountant

Om deze reden zorgen wij voor een effectieve en efficiënte accountantscontrole. Hierbij staan kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, proactiviteit en persoonlijke aandacht altijd voorop. Bij al onze werkzaamheden kijken wij met een brede blik naar uw organisatie. U schakelt met onze professioneel-kritische controleaccountants met veel kennis en ervaring binnen uw sector of branche.

Binnen onze vestiging in Zwolle is een groot team werkzaam in de controlepraktijk. Daarbij is specialistische kennis aanwezig met betrekking tot onder andere de transportbranche en familiebedrijven. Tijdens het proces blijven wij met u in gesprek over de voortgang. Daarbij praten wij u nooit naar de mond; wij zijn recht door zee en zeggen waar het op staat. 

Data-analyse

IT speelt een steeds grotere rol in uw bedrijfsvoering, daar sluiten wij op aan met behulp van data-analyse - een extra kwaliteitscheck waardoor we met betrouwbare cijfers komen waarop u kunt verder bouwen. In uw belang, in het maatschappelijk belang, maar ook om onze eigen ambitie waar te maken: bouwen aan de beste controlepraktijk van Nederland voor het mkb. 

Belastingadvies Zwolle

Een groot deel van uw uitgaven wordt gevormd door belastingen. Het belastingstelsel is echter zeer dynamisch en complex. Wilt u weten hoe u goed op het stelsel kunt inspelen en belastingvoordelen optimaal kunt benutten?

Onze belastingadviseurs in Zwolle helpen u graag verder. Samen met u bekijken onze belastingadviseurs naar hoe u fiscaal vriendelijk vermogen opbouwt en welke mogelijkheden er zijn om uw onderneming optimaal te structureren.

Bedrijfsoverdracht

Verder staan onze belastingadviseurs in Zwolle, in samenwerking met familieadviseurs, u graag bij voorafgaand en tijdens de overdracht van uw bedrijf of vermogen naar de volgende generatie. Door een hoogwaardig advies in combinatie met onze praktijkervaring weet u waar u aan toe bent en bespaart u belasting waar dat mogelijk is. 

Belastingvraagstukken

Wij helpen u onder meer met (belasting)vraagstukken over: 

Personeelsadvies Zwolle

U wilt het liefst één ding, namelijk dat uw onderneming blijft groeien. Om dit te realiseren moet u beseffen dat uw medewerkers per slot van rekening uw belangrijkste kapitaal zijn.

Personeelszaken (gedeeltelijk) uitbesteden

Wanneer u (nieuw) personeel aanneemt komt daar echter een heleboel bij kijken. U moet onder andere keuzes maken omtrent het contract, functieprofielen opstellen en een personeelsbeleid voeren. Dit kost allemaal erg veel tijd, en daarom kunt u ervoor kiezen personeelszaken (gedeeltelijk) uit te besteden. 

Onze personeelsadviseurs denken met u mee

De Jong & Laan Zwolle kan u hierbij ondersteunen en adviseren, zodat uw personeelszaken up-to-date zijn en conform de huidige wet- en regelgeving. Onze personeelsadviseurs in Zwolle luisteren naar u en denken met u mee. Wij helpen u graag met het voeren van een geschikt strategisch personeelsbeleid en beantwoorden uw arbeidsrechtelijke vragen. Ook kunt u, wanneer u de salarisadministratie wilt uitbesteden, bij ons terecht.

Onze dienstverlening

Wij kunnen u onder meer ondersteunen met: 

  • Het aannemen van de juiste medewerkers binnen uw onderneming.
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomst conform de huidige wet- en regelgeving.
  • Advisering rondom de WKR (werkkostenregeling).
  • Adviseren en ondersteunen bij het opstellen van een belonings- en/of opleidingsbeleid.
  • Adviseren en ondersteunen bij het voeren van functioneringsgesprekken, exitgesprekken, sollicitatiegesprekken en evaluatiegesprekken met uw medewerkers.

Corporate finance Zwolle 

Onze corporate finance adviseurs staan klaar voor belangrijke mijlpalen in uw ondernemersbestaan. Van fusies en bedrijfsaankopen tot het verkopen van bedrijven.

We zijn er ook als het even wat minder met uw onderneming gaat. Dit zijn vaak complexe processen, waarbij zowel juridische, fiscale, bedrijfsmatige als emotionele facetten een rol spelen. Dan is het prettig is om een persoonlijke en professionele adviseur aan uw zijde te hebben. Wij kunnen u helpen met (een):

Bent u ondernemer in Zwolle of omgeving? Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Kom gerust langs of neem contact op om in gesprek te gaan met een accountant of adviseur. We nemen de mogelijkheden met u door. 

Een inkijkje in de vestiging Zwolle

Een inkijkje in de vestiging Zwolle

Tevreden klanten