Vestiging Tubbergen

Vanuit ons kantoor in Tubbergen helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Tubbergen

Midden in het pittoreske dorpje Tubbergen staat ons accountantskantoor. Onze accountants en belastingadviseurs zijn werkzaam in het - in 2020 opgeleverde - duurzame pand aan de Julianastraat 16.  

Het grotendeels agrarisch ingerichte gebied vraagt om specialistische kennis. We zijn op de hoogte van de vele regels en wetgeving die op de agrarische sector van toepassing zijn. Met de Duitse grens op steenworp afstand is het logisch dat we je (ook) kunnen adviseren over internationaal ondernemen

Meer dan een accountantskantoor

Wij kunnen je helpen op het gebied van:

Tubbergen
Julianastraat 16
7651 CT Tubbergen
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0546-622525 tubbergen@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Jan van Benthem
Jan van Benthem Senior adviseur mkb
Jos Kuipers
Jos Kuipers Senior adviseur agro
Liandra Hofste
Liandra Hofste Receptioniste/secretaresse
Rita Klooster
Rita Klooster Fiscaal medewerker
Sharon Kamphuis
Sharon Kamphuis Beginnend assistent-accountant agro

Accountancy

De financiële administratie verwerken is vaak een complex en tijdrovend proces. Herken je dit? Dan is het wel zo fijn als een accountant, boekhouder of administratiekantoor met je meekijkt. Wij ondersteunen je graag! Daarbij laten we je niet alleen cijfers zien, wij leggen ook uit wat dit betekent en welke concrete stappen je kunt zetten. 

Belastingadvies

Belasting(aangifte) zien velen als ongrijpbaar en ingewikkeld. Wij begrijpen dit en helpen je meer inzicht te verkrijgen in de belastingmogelijkheden. Wij helpen je graag verder op het gebied van: 

Personeel

Het succes van je bedrijf valt of staat met goed functionerende medewerkers. Om deze reden is het belangrijk voldoende aandacht te schenken aan je personeel. Meegaan met veranderingen in de arbeidsmarkt, regelmatig met je werknemers in gesprek gaan en met innovatieve ideeën komen maken je een aantrekkelijke werkgever. Wij kunnen je daarbij helpen!

Is je organisatie gevestigd in (de regio) Tubbergen en zoek je een sparringpartner? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen