Vestiging Putten

Vanuit ons kantoor in Putten helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Putten

Onze meest westelijk gelegen vestiging is het kantoor in Putten. Vanuit dit Veluwse plaatsje adviseren en ondersteunen we organisaties die onder andere werkzaam in de toerismebranche en agrosector. We helpen je graag bij (strategische) vraagstukken op het gebied van:

Putten
Midden Engweg 39
3882 TS Putten
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 0341-359035 mail-outline putten@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountancy 

Je wilt inzicht in cijfers en sparren over strategische vraagstukken. Dan zit je bij ons goed! We helpen je graag met het stroomlijnen van de financiële administratie, het opstellen van de visuele jaarrekening en het creëren van dashboards. 

Belastingadvies

Belastingen. Het kan kansen bieden, maar vraagt tegelijkertijd ook veel kennis en flexibiliteit. Samen maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst met een fiscale strategie als sterke basis. Zo kijken we samen: 

Personeel

Het succes van jouw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of je aandacht richten op het benutten van kansen? Wij denken met je mee op onder andere het gebied van arbeidsrecht, het strategisch personeelsbeleid en het verwerken van de salarisadministratie.

Ook denken we graag met je mee wanneer je vragen hebt over specifieke onderwerpen, zoals: 

  • Functioneringsgesprekken
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
  • Inschaling van personeel
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Verzuimbegeleiding
  • WGA-verzekering

Wil je meer weten of vrijblijvend sparren? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen