Vestiging Nijverdal

Vanuit ons kantoor in Nijverdal helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Nijverdal

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, op de grens van Twente en Salland, zit ons kantoor in Nijverdal. Vanuit daar helpen we je graag verder met de (strategische) vraagstukken waar je tegenaanloopt. Niet alleen op het gebied van accountancy, maar ook wanneer je bijvoorbeeld advies wilt op het gebied van personeel of belastingen. Een totaaloverzicht van onze diensten is als volgt:

Nijverdal
Ernst Machstraat 6
7442 DL Nijverdal
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0548-613361 nijverdal@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountancy

Wil je hulp van een (nieuwe) accountant, boekhouder of administratiekantoor? Bijvoorbeeld voor het verwerken van je financiële administratie en/of het samenstellen van de visuele jaarrekening? Wij denken graag met je mee en adviseren je over je persoonlijke financiële situatie. 

Belastingadvies

Belastingzaken kunnen zeer ingewikkeld zijn; hoe ga jij daarmee om? Laten we samen kijken hoe we fiscale voordelen voor jouw bedrijf optimaal kunnen benutten. Wij helpen je met het: 

Personeel

Je bedrijf is continu in beweging, en dat heeft invloed op je medewerkers. Gelukkig biedt het (ook) veel kansen. Wij denken graag met je mee over jouw strategisch personeelsbeleid, arbeidsrechtelijke vraagstukken en het verwerken van je salarisadministratie

Ook denken we met je mee als je (strategische) vraagstukken hebt met betrekking tot: 

  • Inschaling van personeel
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Verzuimbegeleiding
  • Functioneringsgesprekken
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
  • WGA-verzekering

Heb je nog vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen