Vestiging Hoogeveen

Vanuit ons kantoor in Hoogeveen helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Hoogeveen

Ons kantoor is gevestigd in Hoogeveen, ook wel 't Ogeveine op zijn Drents. De stad kenmerkt zich door een ons-kent-ons-cultuur; doorgaans kennen mensen elkaar én gunnen ze elkaar wat.

De ons-kent-ons-cultuur hanteren we ook graag bij onze klanten.

Elkaar verder helpen en samen zorgen voor groei. Dat is ook de manier waarop wij met onze klanten samenwerken. 

Meer dan een accountantskantoor

De Jong & Laan Hoogeveen is meer dan enkel en alleen accountantskantoor. Bij ons kan je terecht voor verschillende diensten, te weten:

Hoogeveen
Donau 2
7908 HA Hoogeveen
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0528-262323 hoogeveen@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Grieta Klomp
Grieta Klomp Receptioniste/ secretaresse
Jeroen Jager
Jeroen Jager Fiscaal medewerker
Rienk Schonewille
Rienk Schonewille Beginnend assistent-accountant

Accountancy

Je wilt de juiste beslissingen nemen voor je mkb-bedrijf. Daarvoor is het van belang dat je de financiële administratie op orde hebt, zodat je inzicht hebt in actuele cijfers. We helpen je met het stroomlijnen en automatiseren van financiële processen. Door verschillende systemen aan elkaar te koppelen krijg je een compleet beeld van hoe je ervoor staat. 

 Naast het feit dat we je kunnen helpen met:

gaan wij graag samen met jou nóg een stap verder. Wij sparren met je over strategische vraagstukken, met als doel om jouw bedrijf te laten groeien en te optimaliseren waar het kan. 

De Jong & Laan geeft mij die 'wake-up call', waardoor ik altijd scherp blijf

Belastingadvies

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu, wat het belastingstelsel zeer dynamisch en complex maakt. Wil je weten hoe je hier optimaal op kunt inspelen? Wij helpen je graag. Je wilt grip houden op de situatie, en dat begint met een fiscale strategie die past bij je organisatie. Wij helpen je met het formuleren van een strategie en ondersteunen en adviseren je bij de uitvoering hiervan.

Vanuit de fiscale strategie kijken we samen:

De Jong & Laan ging mee in de groei van onze organisatie.

Groothandel en familiebedrijf Feyen is een professionele partner voor totale facilitaire inkoop en verzorging. Door uitbreiding van de dienstverlening kwam er steeds meer personeel in dienst. Wat Jeroen Feyen (eigenaar) miste, was inzicht in alle personeelszaken. 

Lees klantcase

Personeel

Ben je ervan overtuigd dat goed functionerende werknemers hét verschil maken voor jouw onderneming? Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Want ook wij weten als geen ander hoe relevant het is om personeelszaken goed op orde te hebben. 

Wij zorgen ervoor dat je personeelszaken up-to-date zijn en conform de huidige wet- en regelgeving. Verder helpen we je graag met: 

Bent je benieuwd hoe een klant onze dienstverlening ervaart? Lees dan de klantcase van Feyen

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op of kom langs op onze vestiging. 

Tevreden klanten

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen