Samen gaan! Wij staan naast je, als mens en als specialist

Vanuit ons accountantskantoor in Hoogeveen helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.

Hoogeveen

Ons accountantskantoor is gevestigd in Hoogeveen, ook wel 't Ogeveine op zijn Drents. De stad kenmerkt zich door een ons-kent-ons-cultuur; doorgaans kennen mensen elkaar én gunnen ze elkaar wat. Elkaar verder helpen en samen zorgen voor groei. Dat is ook de manier waarop wij met onze klanten samenwerken. 

Meer dan een accountantskantoor

Bij de Jong & Laan Hoogeveen kunt u terecht voor verschillende vormen van dienstverlening; van belastingadvies tot personeelsadvies en van accountancy tot corporate finance. Hieronder volgt een overzicht van al onze diensten:

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op door het algemene contactformulier in te vullen of neem hieronder contact op met één van onze collega's: 

Hoogeveen
Donau 2
7908 HA Hoogeveen
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 0528-262323 mail-outline hoogeveen@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountant Hoogeveen 

U wilt de juiste beslissingen nemen voor uw mkb-bedrijf. Daarvoor is het van belang dat u de financiële administratie op orde heeft, zodat u inzicht heeft in actuele cijfers. Onze accountants in Hoogeveen helpen u met het stroomlijnen en automatiseren van financiële processen. Door verschillende systemen aan elkaar te koppelen krijgt u een compleet beeld van hoe u ervoor staat. 

 Naast het feit dat we u kunnen helpen met:

gaan wij graag samen met u nog een stap verder. Wij sparren met u over strategische vraagstukken, met als doel om te groeien en te optimaliseren waar het kan. 

Belastingadvies Hoogeveen

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu, wat het belastingstelsel zeer dynamisch en complex maakt. Wilt u weten hoe u goed op het stelsel kunt inspelen en belastingvoordelen optimaal kunt benutten?

Onze belastingadviseurs in Hoogeveen helpen u graag verder. U wilt grip te houden op de situatie, en dat begint met een stevige fiscale strategie die past bij uw organisatie. Wij helpen u met het formuleren van een strategie en ondersteunen en adviseren u bij de uitvoering hiervan.

Wij helpen u onder meer met (belasting)vraagstukken over: 

  • inbreng in de bv;
  • de beste rechtsvorm voor uw onderneming;
  • fiscale faciliteiten zoals de bedrijfsopvolgingsregeling;
  • innovatiebox;
  • fiscale optimale positie;
  • financiële en vermogensstructurering.

Personeelsadvies Hoogeveen

Bent u ervan overtuigd dat goed functionerende werknemers hét verschil maken voor uw onderneming? Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Onze personeelsadviseurs in Hoogeveen weten als geen ander hoe relevant het is om personeelszaken goed op orde te hebben.

Vanuit ons accountantskantoor in Hoogeveen kunnen wij u ondersteunen en adviseren, zodat uw personeelszaken up-to-date zijn en conform de huidige wet- en regelgeving. Wij helpen u onder andere graag met:

Bent u benieuwd hoe klanten onze dienstverlening ervaren? Lees dan de klantcase van Feyen

Heeft u nog vragen aan onze accountants of adviseurs in Hoogeveen? Of wilt u graag een (vrijblijvend) gesprek met hen aangaan? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Tevreden klanten