Verkoop Spuiterij de Wilde

Truck & Trailer Groep, een groep van familiebedrijven, die de ambitie heeft om alle services voor trucks en trailers onder één dak te hebben. De aansluiting van Spuiterij de Wilde past goed bij deze ambitie. De Jong & Laan adviseerde en begeleidde Spuiterij de Wilde bij het verkooptraject.

Verkooptraject

Bedrijfswagen- Industriespuiterij B. de Wilde B.V. uit Vaassen is onderdeel geworden van Truck & Trailer Groep; een deelneming van Wensink Truck Groep. Spuiterij de Wilde is, met ruim 50 medewerkers, meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het voorbehandelen (grit- en glasparelstralen), schooperen, poedercoaten en spuiten van bedrijfswagens en industriële producten.

Spuiterij de Wilde is een modern bedrijf met hele goede reputatie. Ze is actief in de sectoren transport, industrie en offshore. Na de overname blijft Spuiterij de Wilde een zelfstandig onderdeel binnen de groep. De naam, locatie en alle bekende gezichten blijven.

Truck & Trailer Groep

Truck & Trailer Groep, een groep van familiebedrijven, die de ambitie heeft om alle services voor trucks en trailers onder één dak te hebben. De aansluiting van Spuiterij de Wilde past goed bij deze ambitie. Met de overname van een bedrijfswagenspuiterij vindt er een verdere versterking plaats in het service- en dienstensegment. De groep bestaat uit echte familiebedrijven met hetzelfde DNA.

Verkoopbegeleiding

De Jong & Laan adviseerde en begeleidde Spuiterij de Wilde bij het verkooptraject, bestaande uit:

  • Het realiseren van de persoonlijke wensen van de familie.
  • Ondersteuning in het verkoopproces (waardebepaling, verkoopmemorandum en onderhandelingen).
  • De begeleiding bij het due diligence onderzoek.
  • Ondersteuning bij het opstellen van overnamecontracten en de afronding van de transactie.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat onze corporate finance adviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Theo de Cock
Theo de Cock Partner