Verkoop Kraamzorg Livia

De huidige aandeelhouder, tevens oprichter van Livia, heeft de onderneming met veel enthousiasme uitgebouwd tot een succesvolle organisatie. Om de continuïteit te waarborgen en verdere groei mogelijk te maken, is besloten de organisatie over te dragen aan Kraamzus. De Jong & Laan adviseerde en begeleidde Kraamzorg Livia bij het verkooptraject.

Livia

Livia is gespecialiseerd in het verlenen van kraamzorg aan kersverse gezinnen. Inmiddels is Livia uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een team van circa 45 medewerkers en heeft een goede naamsbekendheid in haar werkgebied (driehoek Amersfoort-Apeldoorn-Ede).

De onderneming hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en de volledige ontzorging van de ouder(s) van de pasgeboren baby. De huidige aandeelhouder, tevens oprichter van Livia, heeft de onderneming met veel enthousiasme uitgebouwd tot een succesvolle organisatie. Om de continuïteit te waarborgen en verdere groei mogelijk te maken, is besloten de organisatie over te dragen aan Kraamzus.

Kraamzus

Kraamzus is een kraamzorgverlener opererend vanuit meerdere locaties in Nederland. Met de acquisitie van Kraamzorg Livia verstevigt Kraamzus haar positie binnen de markt van de Gelderlandse kraamzorg. Livia kan middels de overname door Kraamzus naar de volgende fase gebracht worden.

Verkoopbegeleiding

De Jong & Laan adviseerde en begeleidde Kraamzorg Livia bij het verkooptraject, bestaande uit:

  • Het uitvoeren van een waardebepaling, waardoor de potentiële opbrengst inzichtelijk wordt.
  • Het opstellen van het informatiememorandum.
  • Het in kaart brengen en benaderen van potentiële overnamekandidaten.
  • Het voeren van onderhandelingen.
  • De begeleiding bij het due diligence-onderzoek.
  • Het begeleiden en ondersteunen bij het opstellen van overnamecontracten en de afronding.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat onze corporate finance adviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Jeroen Martens
Jeroen Martens Senior adviseur corporate finance