Overname handelsactiviteiten Bus Industrial

Bus Industrial Tools heeft de handelsactiviteiten van het bedrijf Lashuis Haprotech uit Velsen-Noord overgenomen. De Jong & Laan begeleidde Bus bij het aankooptraject.

Overname Bus

Bus is een gerenommeerd familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van technische machines en gereedschappen. De organisatie is zowel binnen als buiten Nederland actief.

Met de overname van de handelsactiviteiten en vestiging te Velsen-Noord verstevigt Bus Industrial Tools haar marktpositie en geografische dekking.

Ruimer assortiment lastechniek

Bus Industrial Tools en Lashuis Haprotech zijn beide specialist op het gebied van lastechniek gerelateerde producten. De overname van Lashuis Haprotech brengt ook overname van enkele importeur- en dealerschappen met zich mee. Hierdoor kan Bus Industrial Tools haar klanten met een ruimer assortiment nog beter kan bedienen.

Niet voor het eerst

Naast begeleiding bij dit aankooptraject begeleidden we Bus Industrial Tools ook bij het overnametraject inzake Geha en bij de realisatie van het onlangs gerealiseerde hightech Logistiek Centrum in Zwolle.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat onze corporate finance adviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Jeroen Martens
Jeroen Martens Senior adviseur corporate finance