Corporate restructuring

Je onderneming kan te maken krijgen met tegenslagen of zelfs in een crisissituatie terechtkomen. Rendementen en liquiditeiten staan onder druk en jouw zorgen, maar soms ook die van crediteuren en je bank, nemen toe. Wij staan in deze situaties graag naast je en helpen je verder.
Neem direct contact op

Vraagstukken

Misschien spelen bij jou (één van) de volgende vraagstukken:

  • Hoe zorg ik voor financieel en strategisch inzicht en overzicht?
  • Hoe creëer ik op korte termijn liquiditeit om niet vast te lopen?
  • Hoe kom ik uit de negatieve spiraal van de afgelopen periode?
  • Hoe krijg ik zelf de regie (weer) terug?

Juist op momenten dat het lastig gaat, is het goed om je visie en businessplan te laten toetsen door een derde. Zo wordt er vanuit een andere invalshoek gekeken naar je onderneming. 

Enerzijds brengen we de behoefte voor de korte termijn in beeld. Dit betreft vaak het op orde brengen van de liquiditeit. Anderzijds wordt duidelijk wat je behoefte voor de (middel)lange termijn is, zodat je de strategie kunt bepalen.

Voorspellende informatie is cruciaal bij het bepalen van de juiste strategie. De impact van diverse scenario’s rekenen wij door naar financiële prognoses. Deze prognoses verschaffen inzicht voor jezelf en je stakeholders, zoals de directie, aandeelhouders of de bank.

Rust in onzekere tijden

Wij begrijpen wat je nodig hebt in financiële stresssituaties en zijn in staat snel de vinger op de zere plek te leggen. Samen bewaren we de rust en helpen we je verder in het proces.

Laten we ervoor zorgen dat je snel weer de regie (terug)krijgt.

Neem contact op
Vestiging-Zwolle-0638

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen