Corporate restructuring

Uw onderneming kan te maken krijgen met tegenslagen of zelfs in een crisissituatie terechtkomen. Rendementen en liquiditeiten staan onder druk en uw zorgen, maar soms ook die van crediteuren en uw bank, nemen toe. Vragen die dan waarschijnlijk spelen:

  • Hoe zorg ik voor (snel) financieel en strategisch inzicht en overzicht?
  • Hoe creëer ik op korte termijn liquiditeit om niet vast te lopen?
  • Hoe kom ik uit de negatieve spiraal van de afgelopen periode?
  • Hoe krijg ik zelf de regie (weer) terug?

Juist op momenten dat het lastig gaat, is het goed om uw visie/businessplan te laten toetsen door een derde. Zo wordt er vanuit een andere invalshoek gekeken naar uw onderneming. 

Voorspellende informatie is cruciaal bij het bepalen van de juiste strategie

Enerzijds brengen we de behoefte voor de korte termijn in beeld. Dit betreft vaak het op orde brengen van de liquiditeit. Anderzijds wordt duidelijk wat uw behoefte voor de (middel)lange termijn is zodat u de strategie kunt bepalen.

Voorspellende informatie is cruciaal bij het bepalen van de juiste strategie. De impact van diverse scenario’s rekenen wij door naar financiële prognoses. Deze prognoses verschaffen inzicht voor uzelf en uw stakeholders zoals de directie, aandeelhouders of de bank.

Rust in onzekere tijden

De regie terug in handen

Onze adviseurs van Corporate restructuring zijn professionals en begrijpen wat nodig is in financiële stresssituaties. Zij zijn in staat snel de vinger op de zere plek te leggen, bewaren de rust en regisseren het proces.

Samen met u zorgen we ervoor dat u weer snel de regie terug krijgt.

Ga vrijblijvend met ons in gesprek

Herkent u zich in deze situatie en bent u op zoek naar een ervaren corporate restructuring adviseur? Of wilt u weten of wij u kunnen helpen? Leg ons gerust uw situatie voor, vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Maak kennis met één van onze corporate finance adviseurs