Accountant Enschede

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Over onze vestiging

Wij staan voor jou en je onderneming klaar en kijken naar je om; noaberschap zoals wij dat hier noemen. Vanuit ons accountantskantoor in Enschede ondersteunen we onder andere organisaties in Enschede, Haaksbergen en Delden. De Jong & Laan Enschede heeft een toplocatie en is daardoor zeer goed bereikbaar. Kom gerust langs voor een kop koffie en ervaar het zelf!

Een inkijkje in de vestiging Enschede

Stel je vraag

Spreekt onze aanpak je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Samen gaan we ervoor

Evelyn Haandrikman
Evelyn Haandrikman Accountant Meer over Evelyn
Joost Braakhuis
Joost Braakhuis Senior adviseur mkb Meer over Joost
Joyce Rikhof
Joyce Rikhof Accountant Meer over Joyce
Kirsten Venterink
Kirsten Venterink Senior adviseur mkb Meer over Kirsten
Niels Woolderink
Niels Woolderink Adviseur mkb Meer over Niels
Rob Spiele
Rob Spiele Adviseur mkb Meer over Rob
Ruud Kreijkes
Ruud Kreijkes Accountant Meer over Ruud