Vestiging Utrecht

Vanuit ons kantoor in Utrecht helpen we je graag op het gebied van accountancy, controle, en adviesdiensten. Is je organisatie gevestigd in (de regio) Utrecht en zoek je een sparringpartner? Neem gerust contact met ons op.
Neem direct contact op

Utrecht

See below for the English version/translation

Wij leveren assurance- en adviesdiensten aan middelgrote en grote ondernemingen die veelal internationaal opereren. We helpen organisaties hun sterke punten optimaal te benutten en op de meest efficiënte manier de zwakke punten te verbeteren.

Onze diensten

Vanuit onze vestiging in Utrecht kunnen we je helpen op het gebied van:

_____________________________

English version/translation

We provide assurance and advisory services to medium-sized and large companies that often operate internationally. We help organizations make optimal use of their strengths and improve their weaknesses in the most efficient way. 

Our services

From our office in Utrecht we can help you in the areas of: 

Utrecht
Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Historie

De Jong & Laan Utrecht was voorheen 5BAR Assurance. 5BAR Assurance is in 2012 opgericht door Kees-Jan Nielen en Gert van de Laar. Beiden leerden het vak bij een van de ‘Big Four’ accountantskantoren in Nederland en door te werken binnen de complexe omgeving van multinationale en beursgenoteerde ondernemingen. Vanuit een toenemend geloof in de kracht van ondernemerschap en een persoonlijke aanpak besloten Kees-Jan en Gert hun eigen accountantskantoor te beginnen. Nu zijn ze onderdeel van de Jong & Laan.

Meer over de aansluiting
mannen bij oranje ampersand

Ons team

Je financiële welzijn is in veilige handen bij ons internationale en diverse team. Wij beschikken over de juiste expertise, ervaring en sociale vaardigheden die nodig zijn om jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij willen onze kennis en ervaring graag met je delen. Dat doen we door je inzicht te geven in onze manier van werken en door je regelmatig bij te praten over actuele ontwikkelingen en knowhow op het gebied van financiële administratie.

Waarom de
Jong & Laan?

Persoonlijk

Hoe objectief onze conclusies ook zijn, het draait uiteindelijk om de mensen.

Betrokken

Zelfs als er niet om is gevraagd, geven we eerlijk en openhartig advies.

Getalenteerd

Hoe complexer het probleem, hoe dieper we duiken. Dat is onze passie.

Een inkijkje in de
vestiging Utrecht

Waar wil je meer over weten?

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen