Vestiging Apel­doorn

Vanuit ons accountantskantoor in Apeldoorn helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Apeldoorn

Apeldoorn staat, als één van de steden van de stedendriehoek, bekend als een belangrijk werkgelegenheidscentrum van Midden- en Oost-Nederland. De Jong & Laan is midden in deze bedrijvigheid gevestigd. Vanuit Apeldoorn bedienen accountants en belastingadviseurs klanten in en rondom de regio. Zo geven we ook advies aan ondernemers gevestigd in Deventer, Eerbeek en Zutphen.

Meer dan een accountantskantoor

Wij zijn meer dan een accountantskantoor; bij de Jong & Laan Apeldoorn worden, naast accountancy, ook andere diensten aangeboden. Denk hierbij aan belastingadvies of subsidieadvies. Daarnaast zijn we binnen onze vestiging gespecialiseerd in de salarisverwerking en beschikken over een controlepraktijk. Hieronder vind je een totaaloverzicht van al onze diensten: 

Apeldoorn
Laan van Spitsbergen 150
7336 AX Apeldoorn
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Een inkijkje in de
vestiging Apeldoorn

Accountancy

Het verwerken van de financiële administratie kan erg complex zijn en het vergt tijd om dit op efficiënte wijze in te richten. Zoek je hulp van een boekhouder, administratiekantoor en/of accountant? Onze accountants in Apeldoorn helpen je een totaalinzicht te geven in de resultaten en zakelijke doelstellingen te behalen. Daarnaast bieden we hulp met het samenstellen van de (visuele) jaarrekening. 

Belastingadvies

Ondernemers zien belasting vaak als een 'ongrijpbare materie'. Wij helpen je om meer grip te krijgen op je belastingzaken door een fiscale strategie te formuleren die aansluit op jouw organisatie én jouw persoonlijke doelstellingen. We helpen je graag wanneer je vragen hebt over:

  • Een van onze kennisgebieden, zoals btw, loonheffingen, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, fiscale due diligence en/of beloninggstructuren (binden en belonen).
  • Internationale belastingen
  • Innovatie & duurzaamheid
  • Fiscale positie
  • Fiscale structuur
  • Financiële & vermogensstructurering 

Personeel

Wanneer medewerkers goed functioneren, kunnen zij hét verschil maken. Om deze reden is het van belang om regelmatig aandacht te schenken aan je personeelszaken. Dit kan bijvoorbeeld door je personeelszaken (gedeeltelijk) uit te besteden. 

Personeelsadviseurs binnen de Jong & Laan in Apeldoorn helpen je graag verder met adviserende, ondersteunende en/of uitvoerende taken. Zo kan je de salarisadministratie aan ons uitbesteden of bij ons terecht voor arbeidsrechtelijke vraagstukken, vraagstukken over de werkkostenregeling (wkr) of het strategisch personeelsbeleid.

Is jouw organisatie gevestigd in de regio Apeldoorn? Zoek je hulp van een adviseur of heb je behoefte aan (financieel) advies? Neem gerust contact met ons op!

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen