Apeldoorn

Accountants en belastingadviseurs Apeldoorn

Apeldoorn staat, als één van de steden van de stedendriehoek, bekend als een belangrijk werkgelegenheidscentrum van Midden- en Oost-Nederland. De Jong & Laan is midden in deze bedrijvigheid gevestigd. Vanuit Apeldoorn bedienen accountants en belastingadviseurs klanten in en rondom de regio. Zo geven we ook advies aan ondernemers gevestigd in Deventer, Eerbeek en Zutphen.

Diensten de Jong & Laan Apeldoorn

Wij zijn meer dan een accountantskantoor; bij de Jong & Laan Apeldoorn worden, naast accountancy, ook andere diensten aangeboden. Denkt u hierbij aan belastingadvies of subsidieadvies. Daarnaast zijn we binnen onze vestiging gespecialiseerd in de salarisverwerking en beschikken over een controlepraktijk. Een totaaloverzicht van al onze diensten: 

Apeldoorn
Laan van Spitsbergen 150
7336 AX Apeldoorn
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 055-5262222 mail-outline apeldoorn@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Barbara Wullink
Barbara Wullink Assistent-accountant controlepraktijk
Linda Koopman
Linda Koopman Assistent-accountant controlepraktijk
Marco Morren
Marco Morren Assistent-accountant controlepraktijk
Martijn Bosklopper
Martijn Bosklopper Assistent-accountant controlepraktijk
Maurice Kwintenberg
Maurice Kwintenberg Assistent-accountant controlepraktijk
Micha van der Mijl
Micha van der Mijl Assistent-accountant controlepraktijk
Sjoukje Roffel
Sjoukje Roffel Senior assistent-accountant controlepraktijk

Accountant Apeldoorn

Het verwerken van de bedrijfsadministratie kan erg complex zijn en het vergt tijd om dit op efficiënte wijze in te richten. Zoekt u hulp van een boekhouder, administratiekantoor en/of accountant? Onze accountants in Apeldoorn helpen u een totaalzicht te krijgen in de resultaten en zakelijke doelstellingen te behalen. Daarnaast bieden onze deskundigen hulp met het samenstellen van de jaarrekening. 

Belastingadvies Apeldoorn 

Ondernemers zien belasting vaak als een 'ongrijpbare materie'. Wij helpen u om meer grip te krijgen op uw belastingzaken. Belastingadviseurs in Apeldoorn geven u meer inzicht in de btw-kansen die er zijn en hoe deze optimaal benut kunnen worden. Verder geven wij u belastingadvies over:

 • Zakelijke auto kopen
 • Btw-aangifte 
 • Financiële planning
 • Pensioenadvies 
 • Loonheffingen 
 • Ondernemen in Duitsland

Personeelsadvies Apeldoorn 

Indien medewerkers goed functioneren kunnen zij hét verschil maken. Om deze reden is het van belang om regelmatig aandacht te schenken aan uw personeelszaken. Dit kan bijvoorbeeld door uw personeelszaken (gedeeltelijk) uit te besteden. 

Personeelsadviseurs binnen de Jong & Laan in Apeldoorn helpen u graag verder met adviserende, ondersteunende en/of uitvoerende taken. Zo kunt u de salarisadministratie aan ons uitbesteden of bij ons terecht voor arbeidsrechtelijke vraagstukken. Tevens geven wij u personeelsadvies over het voeren van een strategisch personeelsbeleid. Onze expertises zijn:

 • Werkkostenregeling (WKR)
 • Verzuimbegeleiding
 • Functioneringsgesprekken
 • Inschaling van personeel
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
 • WGA-verzekering

Bent u ondernemer in de regio Apeldoorn? Zoekt u hulp van een accountant of heeft u behoefte aan (financieel) advies? Neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies aanvragen?