Vestiging Amster­dam

Vanuit ons kantoor in Amsterdam helpen we je graag op het gebied van accountancy, controle, en adviesdiensten. Is je organisatie gevestigd in (de regio) Amsterdam en zoek je een sparringpartner? Neem gerust contact met ons op.
Neem direct contact op

Amsterdam

See below for the English version/translation

Wij leveren assurance- en adviesdiensten aan middelgrote en grote ondernemingen die veelal internationaal opereren. We helpen organisaties hun sterke punten optimaal te benutten en op de meest efficiënte manier de zwakke punten te verbeteren.

Onze diensten

Vanuit onze vestiging in Amsterdam kunnen we je helpen op het gebied van:

_____________________________

English version/translation

We provide assurance and advisory services to medium-sized and large companies that often operate internationally. We help organizations make optimal use of their strengths and improve their weaknesses in the most efficient way. 

Our services

From our office in Amsterdam we can help you in the areas of: 

Amsterdam
Koningin Wilhelminaplein 30
1062 KR Amsterdam
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Voorheen Horlings

De Jong & Laan Amsterdam was voorheen Horlings. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.

Meer over de aansluiting
directieleden de jong en laan en horlings

Meer dan cijfers

Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 80 professionals efficiënt en resultaatgericht voor de organisaties van onze klanten. We bieden eigenzinnige oplossingen en geven beleidsondersteuning op niveau. Dat gaat natuurlijk verder dan cijfers alleen. Je cijfers zijn voor ons een vertrekpunt; we leggen het verband tussen de behaalde resultaten en de kansen voor de toekomst.

medewerkers de jong en laan

Een inkijkje in de vestiging Amsterdam

Vragen? Stel ze!

Waar wil je meer over weten?