Vestiging Almelo

Vanuit ons accountantskantoor in Almelo helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Almelo

In de oorspronkelijke industriestad Almelo is ons accountantskantoor gevestigd. Vanuit deze locatie ondersteunen we ondernemers uit de gemeenten Almelo, Borne en Hengelo. In deze Twentse streek zitten bedrijven met relatief veel personeel, dus ons team met personeelsadviseurs is binnen de vestiging Almelo sterk vertegenwoordigd.

Onze diensten

Wij helpen je verder te groeien door met specifieke adviezen te komen voor jou en je onderneming. Denk hierbij aan belastingadvies, maar ook aan personeelsadvies of advies op het gebied van accountancy. Vanuit ons accountantskantoor in Almelo ondersteunen we je op het gebied van: 

Almelo
Twentepoort Oost 59
7609 RG Almelo
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Een inkijkje in de
vestiging Almelo

Accountancy

Ben je op zoek naar een boekhouder, administratiekantoor en/of accountant in Almelo? Wij kunnen je helpen met de online boekhouding en het efficiënt inrichten en verwerken van de financiële administratie. Ook bieden we je hulp bij het samenstellen van de (visuele) jaarrekening en geven we financieel advies om zakelijke doelen te behalen.

Belastingadvies

Wil je weten hoe je fiscale voordelen optimaal kunt benutten? Onze belastingadviseurs in Almelo maken dit overzichtelijk voor je. We denken met je mee over een fiscale strategie die aansluit op jouw bedrijf en persoonlijke wensen. We kunnen je onder andere voorzien van belastingadvies op het gebied van:

 • Verschillende kennisgebieden, zoals btw, loonheffingen, vennootschapsbelasting, fiscale due diligence en beloningsstructuren (binden en belonen) 
 • Internationaal belastingadvies
 • Innovatie & duurzaamheid
 • Fiscale positie
 • Fiscale structuur
 • Financiële & vermogensstructurering

Personeel

In Twente zitten bedrijven met verhoudingsgewijs veel medewerkers. Dit maakt het voor ondernemers uit Almelo uitdagend om personeelszaken goed te laten verlopen. Misschien heb je moeite met het binden en boeien van medewerkers of maak jij je zorgen over het kennisbehoud binnen je organisatie.Welke keuzes maak je dan? Een goede HR-strategie geeft je meer grip op de situatie. Onze personeelsspecialisten in Almelo voorzien je graag van een gedegen advies. 

Corporate finance

Onze corporate finance adviseurs staan klaar voor belangrijke mijlpalen in je ondernemersbestaan: van fusies en bedrijfsaankopen tot het verkopen van bedrijven.

We zijn er ook als het even wat minder met je onderneming gaat. Dit zijn vaak complexe processen, waarbij zowel juridische, fiscale, bedrijfsmatige als emotionele facetten een rol spelen. Dan is het prettig is om een persoonlijke en professionele adviseur aan je zijde te hebben. Wij kunnen je helpen met (een):

 • Aan- en verkoop van je bedrijf
 • Waardebepaling
 • Corporate restructurering
 • Financieringsadvies
 • Due dilligence

Wil je advies van een adviseur in Almelo? Of heb je behoefte aan een kritische sparringpartner? Neem gerust contact met ons op. 

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen