Vestiging Almelo

Vanuit ons accountantskantoor in Almelo helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Almelo

In de oorspronkelijke industriestad Almelo is ons accountantskantoor gevestigd. Vanuit deze locatie ondersteunen we ondernemers uit de gemeenten Almelo, Borne en Hengelo. In deze Twentse streek zitten bedrijven met relatief veel personeel, dus ons team met personeelsadviseurs is binnen de vestiging Almelo sterk vertegenwoordigd.

Advies voor je onderneming

Wij helpen je verder te groeien door met specifieke adviezen te komen voor jou en je onderneming. Denk hierbij aan belastingadvies, maar ook aan personeelsadvies of advies op het gebied van accountancy. Vanuit ons accountantskantoor in Almelo ondersteunen we je op het gebied van: 

Almelo
Twentepoort Oost 1a-1
7609 RG Almelo
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0546-836000 almelo@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Kirsten van Hutten
Kirsten van Hutten Receptioniste/secretaresse
Michelle Lammerink-Vennegoor
Michelle Lammerink-Vennegoor Consultant personeel

Accountancy

Ben je op zoek naar een boekhouder, administratiekantoor en/of accountant in Almelo? Wij kunnen je helpen met de online boekhouding en het efficiënt inrichten en verwerken van de financiële administratie. Ook bieden we je hulp bij het samenstellen van de (visuele) jaarrekening en geven we financieel advies om zakelijke doelen te behalen.

Belastingadvies

Wil je weten hoe je fiscale voordelen optimaal kunt benutten? Onze belastingadviseurs in Almelo maken dit overzichtelijk voor je. We denken met je mee over een fiscale strategie die aansluit op jouw bedrijf en persoonlijke wensen. We kunnen je onder andere voorzien van belastingadvies op het gebied van:

Personeel

In Twente zitten bedrijven met verhoudingsgewijs veel medewerkers. Dit maakt het voor ondernemers uit Almelo uitdagend om personeelszaken goed te laten verlopen. Hoe zorg je ervoor dat elke medewerker tevreden is met zijn of haar functie? En hoe ga je om met arbeidsvoorwaarden? Onze specialisten in Almelo voorzien je graag van een gedegen advies. 

Wil je personeelszaken uitbesteden? Je kunt bij de Jong & Laan Almelo de salarisadministratie uitbesteden. Daarnaast kunnen we je helpen met het:

Wil je advies van een adviseur in Almelo? Of heb je behoefte aan een kritische sparringpartner? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen