Vestiging Meppel

Vanuit ons kantoor in Meppel helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Meppel

In de kleinste gemeente van Drenthe zit ons kantoor in Meppel. Vanuit deze vestiging adviseren en ondersteunen we onze regionale klanten op het gebied van accountancy, belasting, personeelszaken en meer. 

Meer dan een accountantskantoor 

Je kunt voor verschillende (strategische) vraagstukken bij ons terecht. Wij helpen je graag verder op het gebied van:

Meppel
Blankenstein 134
7943 PE Meppel
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0522-237500 meppel@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Lydia Zwart
Lydia Zwart Assistent-accountant

Accountancy 

Is jouw bedrijf gevestigd in Meppel of omgeving en ben je al enige tijd aan het nadenken om over te stappen naar een andere accountant, administratiekantoor of boekhouder? Twijfel dan niet langer. Wij ondersteunen je onder meer met het verwerken van de financiële administratie en het samenstellen van de visuele jaarrekening

Belastingadvies 

Belasting wordt vaak gezien als 'ongrijpbare materie', omdat het lastig is overzichtelijk te krijgen welke fiscale voordelen er zijn. Wij helpen je graag door samen te kijken:

Personeel 

Je bedrijf staat nooit stil. Hoe gaat je personeel hiermee om? Hoe kunnen zij zich binnen jouw onderneming (blijven) ontwikkelen? En hoe regel je een eventuele verzuimbegeleiding?

Wij helpen je graag verder met je (vragen omtrent) personeelszaken. Denk aan het (gedeeltelijk) uitbesteden van de salarisadministratie, strategisch personeelsbeleid en arbeidsrecht. Maar ook wanneer je concrete vragen hebt over (de): 

  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Verzuimbegeleiding
  • Arbeidsvoorwaarden
  • WGA-verzekering
  • Functioneringsgesprekken
  • Inschaling van personeel
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen