Vestiging Elst

Vanuit ons accountantskantoor in Elst helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Elst

In de Overbetuwe, centraal gevestigd tussen de steden Arnhem en Nijmegen, is ons zuidelijkste accountantskantoor gevestigd: de Jong & Laan Elst. In Elst zit één van onze controlepraktijken. Hier worden effectieve en efficiënte accountantscontroles uitgevoerd die je zekerheid geven over cijfers en financiële prestaties. 

Meer dan een accountantskantoor

In Elst kunnen (controle)accountants je helpen met diverse vraagstukken, maar ook kan je voor andere doeleinden bij de vestiging terecht. Het totaaloverzicht aan diensten is als volgt: 

Elst
Pascalweg 2
6662 NX Elst
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 0481-463534 mail-outline elst@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Tom Menke
Tom Menke Senior assistent-accountant controle

Accountancy

Is je organisatie gevestigd in (de omgeving van) Elst en zoek je hulp van een nieuwe boekhouder of accountant? We ontzorgen je door de financiële administratie te optimaliseren en de (visuele) jaarrekening samen te stellen of te controleren. Door inzicht in cijfers - aan de hand van slimme data-analyses - gaan we niet alleen samen terugkijken, maar vooral ook vooruitkijken. 

Belastingadvies 

Belastingen maken een belangrijk deel uit van je bedrijfsvoering. Je houdt er graag controle over, maar dat is soms best uitdagend. Wij helpen je graag (weer) grip te krijgen op je belastingzaken. Zo benutten we samen kansen op het gebied van: 

Personeel

Vindt er een reorganisatie plaats binnen je bedrijf? Zoek je ondersteuning bij de uitrol van een nieuw HR-systeem? Of wil je meer aandacht schenken aan de groei en ontwikkeling van je medewerkers? Dit zijn uitdagende vraagstukken waar wij je graag mee helpen. Zo ondersteunen we je op het gebied van: 

Met in het specifiek onderwerpen als:

  • Arbeidsvoorwaarden
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
  • WGA-verzekering
  • Verzuimbegeleiding
  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Functioneringsgesprekken
  • Inschaling van personeel

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een gesprek. Je bent van harte welkom op onze vestiging!

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen