Vestiging Dronten

Vanuit ons accountantskantoor in Dronten helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Dronten

In één van de kantoorvilla's aan de Eskimolaan vind je onze vestiging in Dronten. Vanuit deze locatie helpen we mkb-bedrijven in en rondom de gemeente Dronten, 'Dronterland' en de gemeente Lelystad.

Meer dan een accountantskantoor

De Jong & Laan Dronten is meer dan een accountantskantoor. We gaan graag, samen met onze klanten, uitdagingen aan op het gebied van: 

Dronten
Eskimolaan 9
8252 AS Dronten
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0321-312610 dronten@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountancy

Zoek je hulp van een (nieuwe) boekhouder of accountant? We helpen je graag met het samenstellen van de (visuele) jaarrekening, maar ook aan het efficiënt inrichten van de financiële administratie. Door jou te ontzorgen kan jij je focussen op daar waar je energie van krijgt. Maar ook op dat gebied denken we met je mee en zijn we je sparringpartner. Samen maken we ambities waar en laten we je mkb-bedrijf groeien. 

Belastingadvies

Je weet waarschijnlijk als geen ander hoe dynamisch de wereld van belasting kan zijn; de fiscale wet- en regelgeving verandert continu. We geven je graag meer inzicht in de fiscale kansen voor je bedrijf. Zo kijken we samen: 

Personeel

Sta je voor een belangrijke koerswijziging? Wil je meer aandacht besteden aan de ontwikkeling van je medewerkers? Of wil je de salarisadministratie uitbesteden? Wij gaan er graag met je over in gesprek. Zo helpen je we je graag op het gebied van:

Met in het specifiek op onderwerpen als: 

  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Functioneringsgesprekken
  • Inschaling van personeel
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
  • WGA-verzekering
  • Verzuimbegeleiding

Heb je vragen of wil je vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op of kom langs op onze vestiging. Je bent van harte welkom! 

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen