Vestiging Assen

Vanuit ons accountantskantoor in Assen helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Assen

Ons pand in Assen is gevestigd aan de rand van één van de jongste steden met stadsrechten. Assen is een stad die volop in ontwikkeling is. Dochteronderneming Cata Subsidieadvies is gevestigd in hetzelfde pand.

Meer dan een accountantskantoor 

We zijn meer dan een accountantskantoor. Zo kunnen we je helpen op het gebied van: 

Assen
Amerikaweg 8
9407 TK Assen
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0592-314028 assen@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountancy

Op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder en/of accountant in Assen? Wij kunnen je helpen met het verwerken van de financiële administratie en het samenstellen of controleren van de (visuele) jaarrekening. Onze accountants in Assen staan voor je klaar. 

Belastingadvies 

De fiscale regelgeving is continu in beweging en kan erg complex zijn. Het formuleren van een fiscale strategie is daarom erg belangrijk. Vanuit die basis kunnen we je helpen met: 

Personeel

Als ondernemer weet je het waarschijnlijk als geen ander: goed functionerende medewerkers maken hét verschil. Om het personeel ook daadwerkelijk de ruimte te geven om zich te ontplooiien is het belangrijk je zaken goed op orde te hebben. Dit kan bijvoorbeeld door personeelszaken (gedeeltelijk) uit te besteden. Onze personeelsadviseurs in Assen helpen je graag verder op het gebied van:

Daarbij is oog voor specifieke onderwerpen, zoals:

  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Inschaling van personeel
  • Verzuimbegeleiding
  • Functioneringsgesprekken
  • WGA-verzekering
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten

Is je organisatie gevestigd in (de regio) Assen en zoek je een sparringpartner? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen