Verkoop DPA Plaatwerk Kampen

Na jarenlang de onderneming met veel plezier te hebben geleid, speelde de dga van DPA Plaatwerk Kampen met de gedachte zijn onderneming te verkopen. De Jong & Laan begeleidde DPA in dit verkooptraject.

Waarborgen continuïteit

DPA Plaatwerk Kampen B.V. is een gerenommeerde toeleverancier van hoogwaardig plaatwerk. Met veel inzet, enthousiasme en ondernemerschap groeide DPA Plaatwerk tot een succesvolle en financieel gezonde onderneming.

Reden van verkoop

Na jarenlang de onderneming met veel plezier te hebben geleid, speelde de dga met de gedachte zijn onderneming te verkopen om:

  • meer tijd te hebben voor andere activiteiten;
  • de continuïteit van de onderneming en;
  • behoud van werkgelegenheid.

De Jong en Laan heeft het gehele verkooptraject begeleid. Vanwege de schaalvergroting in de branche was er veel interesse voor de onderneming, zowel van strategische partijen als van investeerders.

De beste match

Private-equity partij Convent Capital bleek uiteindelijk de beste match te zijn. DPA Plaatwerk is complementair aan de andere metaalgerelateerde ondernemingen waarin Convent Capital investeert.

Met de verkoop van DPA Plaatwerk aan Convent Capital heeft de DGA zijn persoonlijke doelstellingen weten te realiseren en ziet hij de toekomst van DPA Plaatwerk met vertrouwen tegemoet.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat onze corporate finance adviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.