Verkoop aandelen ­ Dynobend

Dynobend in Haaksbergen, een uniek familiebedrijf vol bijzondere innovaties. Dynobend zocht een strategische partner bij wie innovatie en ontwikkeling ook hoog in het vaandel staan. Lees meer ...

Verkoop aandelen ­ Dynobend

De perfecte overnamekandidaat

Dynobend in Haaksbergen is een machinefabrikant gespecialiseerd in het koud vervormen van buis, draad en profielen. Het is een uniek familiebedrijf vol bijzondere innovaties.

Dynobend zocht een strategische partner bij wie innovatie en ontwikkeling ook hoog in het vaandel staan. Samen met onze corporate finance adviseurs startten ze het verkooptraject.

Continuïteit en behoud van eigen identiteit

Verkoop aandelen Dynobend de Jong en Laan

Nivora Groep kwam naar voren als perfecte overnamekandidaat. De strategische overname door de Nivora Groep verzekerde de continuïteit van Dynobend met behoud van eigen identiteit.

De voormalige eigenaar blijft sturing geven aan Dynobend. Vlot en effectief schakelen met de juiste partijen creëerde een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Dynobend: "Als ik terugkijk op het proces wordt mij duidelijk dat de Jong & Laan over veel ervaring en expertise beschikt die voor dit soort overnames noodzakelijk zijn. Ik ben uitermate tevreden over het verloop en de uitkomst".