Pi­lot mi­ne­ra­len­con­cen­traat ver­lengd tot eind 2024

De pilot mineralenconcentraat is verlengd tot eind 2024 om de voordelen ervan voor de landbouw en het milieu te onderzoeken.

Aanmelden Pilot

Bestaande gebruikers hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Nieuwe gebruikers kunnen onder dezelfde voorwaarden deelnemen aan de pilot. Er is net als bij de vorige verlenging geen ruimte voor nieuwe producenten.

Pilot met twee jaar verlengd

Door de verlenging loopt de pilot mineralenconcentraat tot eind 2024. Neem je al deel aan de pilot? Dan hoef je niets extra’s te doen. Jouw deelname loopt onder gelijke voorwaarden door. Wil je vanaf dit jaar voor het eerst deelnemen aan de pilot dan moet je voorafgaand een aantal zaken regelen.

Nieuwe deelnemers

Als nieuwe deelnemer moet jij je voor de eerste vracht aanmelden bij RVO. Daarnaast moet je vooraf ook een schriftelijke overeenkomst aangaan met een deelnemende producent. Pas daarna mag je het mineralenconcentraat gebruiken als ‘kunstmestvervanger’.

Heb je vragen over de Pilot mineralenconcentraat? Neem dan gerust contact op.

Robert Reuver
Robert Reuver Senior adviseur agro
Ervaren adviseur in de agrarische sector
Mijn naam is Robert en ik ben alweer ruim 30 jaar met veel plezier werkzaam als adviseur in de agrarische sector. Ik heb veel ervaring met onder meer agrarische bedrijfsoverdrachten in familieverband en de financiering van agrarische bedrijven. Daarnaast ben ik graag een sparringpartner voor agrarische ondernemers; zeker in deze tijd is het heel belangrijk om samen vooruit te kijken.
Neem contact op