Korting fosfaatrechten terug naar 10%

De korting bij de overdracht van fosfaatrechten is verlaagd naar 10%. Deze lagere korting is van toepassing op de overdrachten die vanaf 30 april zijn geregistreerd.

Korting fosfaatrechten terug naar 10%

De korting bij de overdracht van fosfaatrechten is verlaagd naar 10%. Deze lagere korting is van toepassing op de overdrachten die vanaf 30 april zijn geregistreerd. Er zijn ook situaties waarin u niet te maken krijgt met een korting, deze zijn niet veranderd.

De korting is 10%

Draagt u fosfaatrechten over of worden er aan u fosfaatrechten overgedragen en is op deze overdracht een korting van toepassing? Dan geldt voor alle overdrachten vanaf 30 april een lagere korting. U krijgt een korting van 10% in plaats van 20%.

Overdracht voor 30 april ingediend

Heeft net voor 30 april een overdracht ingediend? Dan bepaalt het moment van registratie of u te maken krijgt met de hoge of lagere korting. Alle overdrachten die RVO uiterlijk 29 april heeft geregistreerd worden met 20% gekort. Heeft u beide de overdracht uiterlijk 29 april bij RVO ondertekend, maar RVO heeft deze nog niet geregistreerd? Dan wordt uw overdracht met 10% gekort, omdat RVO de overdracht op of na 30 april registreert.

Heeft u vragen over de korting fosfaatrechten? Neem dan contact met ons op.