Kennisgroep HR

09 september
Van der Valk Hotel Hengelo | Bornsestraat 400, 7556 BN Hengelo
om 07:00 uur

U kent het vast. Een specifiek vraagstuk waar u maar niet uitkomt. Even sparren zou fijn zijn, maar bij wie kunt u terecht? Regelmatig lopen HR-managers en HR-adviseurs hier tegenaan. Geen juiste sparringpartner binnen de eigen organisatie.

Vanuit die situatie bieden wij de kennisgroep HR. Want ervaring leert: het samenbrengen van professionals die zich bezighouden met dezelfde materie en tegen dezelfde issues aanlopen, brengt inspiratie, kennis en een nuttig netwerk.

Meld u aan voor de Kennisgroep HR

Speciale bijeenkomst op 9 september

Op donderdag 9 september organiseren wij na lange tijd weer een fysieke bijeenkomst van de Kennisgroepen HR bij Van der Valk Hotel Hengelo. Daar maken we iets speciaals van! En dat gaat ongetwijfeld lukken met neuropsycholoog, universitair docente, schrijfster (en onvervalst Tukker) Femke Nijboer.

Vijftig tinten grijs | Lief zijn voor je brein

Nee, Femke gaat het niet hebben over de bekende bestseller. Tijdens een interactieve sessie besteedt ze aandacht aan het brein door de jaren heen.

  • Hoe verandert het brein?
  • Hoe gaat u als organisatie om met al die breinen onder uw dak?
  • Hoe houdt u ze fit en wendbaar?
  • Is het überhaupt mogelijk hersengezondheid te beïnvloeden?

 

Dit gaat Femke vertellen!

Opzet kennisgroep

We organiseren vier (online) bijeenkomsten per jaar. Tijdens de bijeenkomsten delen we kennis en sparren we over een thema. De opzet varieert van presentaties, interessante sprekers, discussies of een bedrijfsbezoek. 

- HR-trends en actualiteiten
- Interactieve sessies
- Kennis delen en sparren

Samen met de groep deelnemers bepalen we de invulling voor de volgende bijeenkomsten. 

De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers. Allemaal werkzaam in een HR- of P&O-functie op minimaal hbo-niveau.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden vrijwel altijd 's ochtends plaats, van 08.30 uur tot 10.30 uur. Als live bijeenkomsten mogelijk zijn, vinden deze plaats op een locatie in (de buurt van) Enschede. Mocht dit eens anders zijn, dan informeren wij de deelnemers hier tijdig over.

Deelnemen

Interesse om aan te sluiten bij de kennisgroep? Meld u hieronder aan en laat uw gegevens achter. We zijn altijd blij met nieuwe inzichten en daardoor dynamiek in de groep.

Na aanmelden neemt een van de initiatiefneemsters van de kennisgroep HR contact met u op om onder andere kennis te maken, informatie te delen over de volgende bijeenkomst.

Eerste bijeenkomst gratis

Aanmelden is gratis en natuurlijk mag u de eerste keer geheel vrijblijvend deelnemen, om te zien of het ook aansluit bij uw behoeften. Bent u enthousiast en wilt u vaste deelnemer worden van deze kennisgroep, houd dan rekening met een jaarlijkse bijdrage van € 345,-.

Meld u snel aan via de onderstaande button