Kennisgroep HR

Kom inspiratie opdoen, kennis delen en bouwen aan een nuttig netwerk. Meld je vandaag nog aan!

Kennisgroep HR

15 september
Van der Valk Hotel Hengelo | Bornsestraat 400, Hengelo
om 08:30 uur
Evenement verlopen

Je kent het vast. Een specifiek vraagstuk waar je maar niet uitkomt. Even sparren zou fijn zijn, maar bij wie kun je terecht? Regelmatig lopen HR-managers en HR-adviseurs hier tegenaan. Geen juiste sparringpartner binnen de eigen organisatie.

Vanuit die situatie bieden wij de kennisgroep HR. Want ervaring leert: het samenbrengen van professionals die zich bezighouden met dezelfde materie en tegen dezelfde issues aanlopen, brengt inspiratie, kennis en een nuttig netwerk.

Well-being@Work

Het thema van 15 september is Well-being@Work, daar kan dr. Klaske Veth ons veel over vertellen. Ze gaat het met ons hebben over welbevinden op het werk, betekenisvol werken en werkstress. Welke rol heeft HR binnen deze thema's?

  • Hoe ziet de rol van HR naar het welbevinden van medewerkers uit?
  • Wat is het ideaal? En hoe ziet het er dagelijks uit?
  • Hoe groot is het gat, als die er is, tussen de HR intentie en de ervaringen van de medewerkers? 
  • Is er verschil in aanpak van de praktijkgeschoolden en de hooggeschoolden? Hoe ziet dat eruit?
  • Wat zou de rol moeten zijn van de medewerker, de leidinggevende, HR en de organisatie als geheel?

Opzet kennisgroep

We organiseren vier (online) bijeenkomsten per jaar. Tijdens de bijeenkomsten delen we kennis en sparren we over een thema. De opzet varieert van presentaties, interessante sprekers, discussies of een bedrijfsbezoek. 

- HR-trends en actualiteiten
- Interactieve sessies
- Kennis delen en sparren

Samen met de groep deelnemers bepalen we de invulling voor de volgende bijeenkomsten. 

De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers. Allemaal werkzaam in een HR- of P&O-functie op minimaal hbo-niveau.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden vrijwel altijd 's ochtends plaats, van 08.30 uur tot 10.30 uur. Als live bijeenkomsten mogelijk zijn, vinden deze plaats op een locatie in (de buurt van) Enschede, Rijssen en de achterhoek. Mocht dit eens anders zijn, dan informeren wij de deelnemers hier tijdig over.

Deelnemen

Interesse om aan te sluiten bij de kennisgroep? Meld je hieronder aan en laat je gegevens achter. We zijn altijd blij met nieuwe inzichten en daardoor dynamiek in de groep.

Na aanmelden neemt een van de initiatiefneemsters van de kennisgroep HR contact met je op om onder andere kennis te maken, informatie te delen over de volgende bijeenkomst.

Eerste bijeenkomst gratis

Aanmelden is gratis en natuurlijk mag je de eerste keer geheel vrijblijvend deelnemen, om te zien of het ook aansluit bij jouw behoeften. Ben je enthousiast en wil je vaste deelnemer worden van deze kennisgroep, houd dan rekening met een jaarlijkse bijdrage van € 355,-.