SLIM-subsidie, Haal het beste uit je werknemers

Wil je jouw medewerkers uitdagen en voor langere termijn aan je onderneming binden? Maar heb je geen geld, kennis of tijd om dat te stimuleren? Benut dan kansen met de subsidieregeling SLIM!
Ontdek of je in aanmerking komt

SLIM-subsidie

Goed opgeleide medewerkers vergroten het succes van de organisatie. Zij zijn productiever, gemotiveerder, innovatiever én kunnen beter inspelen op klantbehoeften. Gunstig voor jou, want hierdoor blijf jij de concurrent net dat ene stapje voor! 

Investeren in opleiding een uitdaging?

Grote bedrijven investeren volop in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. Voor een mkb'er is het investeren in opleiding en ontwikkeling echter een uitdaging. Tijd, kennis en middelen zijn vaak onvoldoende aanwezig. Herkenbaar?

Benut kansen

Kan je hulp gebruiken bij het ontwikkelen en motiveren van je werknemers? Benut kansen met de subsidieregeling SLIM! Deze kan je aanvragen vanaf 1 maart t/m 30 maart 2023 én 1 september t/m 30 september 2023.

Met de SLIM-regeling haal je middelen, tijd én kennis in huis door de inzet van onze HR-adviseurs. Je medewerkers worden gestimuleerd en gemotiveerd, waardoor zij eerder geneigd zijn kwalitatief werk leveren. 

Marko Edens
Marko Edens HR adviseur

Let op! De subsidieaanvraag in maart 2023 is anders dan voorgaande jaren. Het is nu mogelijk om een voorschot van 50% te ontvangen over het subsidiebedrag. Voeg bij je aanvraag als bijlage een bewijsstuk toe waarop de tenaamstelling en het rekeningnummer staat.

Op deze pagina

Op deze pagina lees je meer over de subsidieregeling SLIM. Wil je gelijk weten of je in aanmerking komt? Vraag dan een subsidiescan aan.

Daarnaast vind je onder meer (een): 

Dit levert het je op

Hoge tevredenheid

Medewerkers die uitdaging in hun werk (blijven) ervaren, zijn doorgaans meer tevreden over hun werk.

Innovatie

Medewerkers krijgen met SLIM meer ruimte om hun creatieve en innovatieve ideeën kwijt te kunnen.

Aantrekkelijke werkgever

Bedrijven die aandacht besteden aan (de ontwikkeling van) personeel, zijn aantrekkelijker voor nieuwe mensen.

Whitepaper SLIM

In deze whitepaper geven we u een duidelijk(er) beeld wanneer je in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie, door de activiteiten te ondersteunen met diverse voorbeelden. Download gerust de whitepaper!

De totale besparing kan wel oplopen tot € 17.000

Voor zowel werkgevers als werknemers is het van belang om te anticiperen op je personeel en tijdig te zorgen voor bijscholing en opleiding. Door gebruik te maken van de SLIM-subsidie kan je heel wat geld besparen.

Lees voorbeeldcase

Kom ik in aanmerking voor de SLIM-subsidie?

Vraag vrijblijvend een subsidiescan aan en we kijken graag met je mee!

Samen gaan we ervoor

Paul van den Berg
Paul van den Berg Subsidieadviseur Meer over Paul
Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel Meer over Annerie
Tirsa Dekker
Tirsa Dekker Arbeids- en organisatiepsycholoog Meer over Tirsa
Marko Edens
Marko Edens HR adviseur Meer over Marko
Anouk Lichtendonk
Anouk Lichtendonk Consultant personeel Meer over Anouk
Marko Edens
Marko Edens HR adviseur