Regiofonds Zuidoost-Friesland

Het Regiofonds Zuidoost-Friesland stimuleert het verbeteren van de samenwerking en leefbaarheid in de regio. Aanvragen kunnen worden ingediend van 18 september t/m 5 oktober 2023. Het beschikbare budget voor deze ronde bedraagt in totaal €182.000.
Neem direct contact op

Regiofonds Zuidoost-Friesland

Als onderdeel van de Regiodeal Zuidoost-Friesland is het een aanvulling op de dorpenfondsen van de gemeenten Heerenveen, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland en Weststellingwerf. Subsidie kan dan ook worden aangevraagd voor initiatieven in de genoemde gemeenten.

De initiatieven dienen de samenwerking te bevorderen en de regio te versterken. Denk hierbij  bijvoorbeeld aan grotere initiatieven op het gebied van duurzaamheid, landschap, leefbaarheid, cultuur of recreatie en toerisme die een dorp- of gemeentegrens overstijgen.

Wie kan het aanvragen?

Subsidie kan worden aangevraagd door stichtingen, verenigingen, 5 samenwerkende individuele personen uit 2 of meer dorpen, micro-ondernemingen of start-ups.

De uit te keren subsidie varieert van €3.000 tot maximaal €50.000. Maximaal 75% van de gemaakte kosten komt in aanmerking voor subsidie.

Aanvragen kunnen worden ingediend van 18 september t/m 5 oktober. Het totaal beschikbare budget voor deze rond bedraagt €182.000.

Ilse Stortelers
Ilse Stortelers Junior subsidieadviseur

Kom jij in aanmerking voor deze subsidie?

Wij kijken graag met je mee welke kansen er liggen voor jouw organisatie door een subsidiescan te doen. Hierdoor wordt het duidelijk of je voor Regiofonds Zuidoost-Friesland en/of andere subsidies in aanmerking komt.

Subsidiescan aanvragen
medewerker de jong en laan

Samen gaan we ervoor

Leander Popken
Leander Popken Senior subsidieadviseur Meer over Leander
Ilse Stortelers
Ilse Stortelers Junior subsidieadviseur Meer over Ilse
Esther Petrov
Esther Petrov Subsidieadviseur binnendienst Meer over Esther
Jarno Swijghuizen
Jarno Swijghuizen Subsidieadviseur Meer over Jarno
Paul van den Berg
Paul van den Berg Senior subsidieadviseur Meer over Paul
Martijn Boerman
Martijn Boerman Subsidieadviseur Meer over Martijn
Martijn IJzerman
Martijn IJzerman Junior subsidieadviseur Meer over Martijn
Zarina Buckert
Zarina Buckert Subsidieadviseur Meer over Zarina

Contactformulier

Neem contact op door het formulier in te vullen.