MKB Advies Voucher Drenthe

Ben je Drentse mkb-er en houd jij je bezig met innovatie, verduurzaming of digitalisering? Dan is deze subsidie wellicht iets voor jou! Er kan subsidie worden aangevraagd voor de inhuur van een kennisleverancier. Het advies dat dit oplevert dient bij te dragen aan één van de drie thema's.
Neem direct contact op

3 thema's

Het advies moet bijdragen aan één van de volgende thema's:

  1. Groen: hierbij gaat het om het verduurzamen van de bedrijfsvoering of  bedrijfsprocessen, wat uiteindelijk moet leiden tot grondstoffenbesparing en/of de reductie van CO2-uitstoot.
  2. Slim: de ondernemer wil stappen zetten op het gebied van innovatie en/of een meer digitale en datagedreven bedrijfsvoering.
  3. Impact: hierbij is het van belang dat de ondernemer stappen wil zetten die van sociaal-maatschappelijke meerwaarde zijn.

De regeling is geopend tot en met  31 december 2024. De subsidie bedraagt maximaal € 3.000, waarvan 50% van de gemaakte kosten subsidiabel is.

Doel subsidie

Het doel van de voucherregeling is het bijdragen aan de bedrijfsontwikkeling van Drentse mkb-ers, om zo de verdere ontwikkeling van een slimme en groene economie in Drenthe te stimuleren. Met de subsidieregeling MKB Advies Voucher zet de provincie stappen in de uitvoering van de Economische Koers Drenthe 2020-2023, waarbij de focus ligt op de Drentse economie.

Voorwaarden

Om in aanmerking te kunnen komen voor de voucherregeling moet de onderneming gevestigd zijn in de provincie Drenthe. Daarnaast zijn nog twee criteria:

  • De inhuur van kennis heeft betrekking op de bedrijfsontwikkeling. Deze moet aansluiten bij één van de hierboven genoemde drie thema’s.
  • De kennisleverancier bezit aantoonbaar over de benodigde kennis of expertise in het gevraagde kennisdomein van de bedrijfsontwikkeling.

Kom jij in aanmerking voor MKB Voucher Drenthe?

Wij kijken graag met je mee welke kansen er liggen voor jouw organisatie door een subsidiescan te doen. Hierdoor wordt het duidelijk of je voor MKB Voucher Drenthe en/of andere subsidies in aanmerking komt.

Subsidiescan aanvragen
medewerker de jong en laan

Samen gaan we ervoor

Leander Popken
Leander Popken Senior subsidieadviseur Meer over Leander
Ilse Stortelers
Ilse Stortelers Junior subsidieadviseur Meer over Ilse
Esther Petrov
Esther Petrov Subsidieadviseur binnendienst Meer over Esther
Jarno Swijghuizen
Jarno Swijghuizen Subsidieadviseur Meer over Jarno
Paul van den Berg
Paul van den Berg Senior subsidieadviseur Meer over Paul
Martijn Boerman
Martijn Boerman Subsidieadviseur Meer over Martijn
Martijn IJzerman
Martijn IJzerman Junior subsidieadviseur Meer over Martijn
Zarina Buckert
Zarina Buckert Subsidieadviseur Meer over Zarina

Contactformulier

Neem contact op door het formulier in te vullen.