Private equity

Denk je na over een pre-exit door middel van private equity? Wij denken met je mee over een passende strategie met oog voor je zakelijke én persoonlijke wensen.
Neem direct contact op

Pre-exit

Je wilt je onderneming verkopen, maar je vindt het óók lastig om afstand te nemen. Logisch vinden wij, je hebt immers je onderneming opgebouwd. Een eventuele bedrijfsverkoop is één van de belangrijkste financiële keuzes in je leven, je voelt hierbij een grote verantwoordelijkheid. Het gaat niet alleen over jou, maar ook over je medewerkers.

Een pre-exit, door middel van gedeeltelijke verkoop van je aandelen aan een private equity partij, geeft jou en je medewerkers de mogelijkheid om rustig aan het idee van verkopen te wennen.

Passende pre-exit strategie

Door een uitgebreide financiële planning krijg je inzicht in de mogelijkheden en het proces van verkoop aan een private equity partij. Dit geeft je rust en het inzicht om een weloverwogen beslissing te nemen. Daar sta je uiteraard niet alleen voor.

Samen kijken we naar een passende pre-exit strategie die jouw zakelijke en persoonlijke wensen waarborgt. Het uiteindelijke doel is het vinden van de 'juiste' investeerder waar je een goede klik mee hebt.

Voordelen pre-exit

Goed voorbereid

Jij en je medewerkers kunnen alvast wennen aan een overname.

Waardestijging

Omdat je te maken krijgt met externe financiering en expertise.

Drive

Want je houdt je bezig met het werk waar je plezier en voldoening uithaalt.

Betrokkenheid

Je kunt klanten en leveranciers betrekken bij het overnameproces.

Financiële vrijheid

Door de verkoop heb je sneller de keuze om minder te werken.

Groei

Een ervaren investeerder werkt mee aan een strategisch plan om te groeien.

Wij maken graag kennis met jou

Het uitgangspunt is altijd om op lange termijn duurzame, gerichte veranderingen door te voeren en daarmee waarde te creëren. De adviseurs van de Jong & Laan staan naast je als ondernemer en begrijpen dat een pre-exit ook impact heeft op je bedrijf en je medewerkers. Neem gerust contact op en dan bespreken we samen de kansen en mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen