Belastingadvies

Belastingzaken maken ongetwijfeld een belangrijk deel uit van je financiële bedrijfsvoering. Je houdt daar graag controle over, ook al is dat best uitdagend. Je onderneming, en ook de fiscale wet- en regelgeving, is continu in beweging. Dit kan kansen bieden, maar vraagt tegelijkertijd ook veel kennis en flexibiliteit.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Laten we samen een fiscale strategie formuleren. Een die aansluit op je wensen, ambities en drijfveren voor je onderneming en privé. Een fiscale strategie klinkt ‘groot’, maar het biedt je veel richting en houvast. Zo kijken we samen: 

  • Hoe we je fiscale positie kunnen optimaliseren en welke structuur daar het beste bij past.
  • Waar voor jou nog kansen liggen voor een optimale inkomens- en vermogenspositie.
  • Hoe je voldoende flexibiliteit inbouwt om in te spelen op (veranderende) wet- en regelgeving van verschillende kennisgebieden of internationale belastingen.
  • Welke kansen er voor jou liggen op het gebied van innovatie & duurzaamheid (mvo). 

Met dit inzicht krijg je (weer) grip op je belastingzaken. Je weet waar je naartoe werkt en waar je het voor doet. Samen werken we aan jouw fiscale toekomst!

Stel je vraag

Spreekt onze aanpak je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Samen gaan we ervoor

Renate Ekhart
Renate Ekhart Senior adviseur kwaliteit & vaktechniek Meer over Renate
Geert-Jan Halsema
Geert-Jan Halsema Senior belastingadviseur Meer over Geert-Jan
Sandra Sennema
Sandra Sennema Senior belastingadviseur Meer over Sandra
Ellen Punte
Ellen Punte Senior belastingadviseur Meer over Ellen
Tom Meuleman
Tom Meuleman Senior familieadviseur Meer over Tom
Annemarie Hulsman
Annemarie Hulsman Senior belastingadviseur Meer over Annemarie
Jan Bloodshoofd
Jan Bloodshoofd Senior belastingadviseur Meer over Jan
Bas van der Woude
Bas van der Woude Manager aangiftepraktijk Meer over Bas
Jacqueline Rijsbergen
Jacqueline Rijsbergen Senior belastingadviseur Meer over Jacqueline

Veelgestelde vragen

Geert-Jan Halsema
Geert-Jan Halsema Senior belastingadviseur

Wat houdt belastingadvies in bij de Jong & Laan?

De basis is een fiscale strategie die aansluit op jouw wensen, ambties en drijfveren. Vanuit daar geven we adviezen met als doel om ambities waar te maken. Zo kijken we onder andere samen hoe we je fiscale positie kunnen optimaliseren en welke structuur daar het beste bij past, maar ook hoe je voldoende flexibiliteit inbouwt om in te spelen op wet- en regelgeving van (inter)nationale belastingen.

Waarom belastingadvies bij de Jong & Laan?

We kijken verder dan alleen een bepaald probleem of vraagstuk en zetten je organisatie in een breder perspectief. Zo sparren we bijvoorbeeld ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van personeel of financiën, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en/of formuleren we jouw subsidiekansen. Als je het prettig vindt om, naast belastingadvies, alles onder één dak te hebben, dan gaan we graag met je in gesprek.

Kan ik bij de Jong & Laan terecht voor internationaal belastingadvies?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je zaken doet op internationaal gebied of heb ambities hebt om dit te doen, krijg je te maken met internationale belastingen, zoals transfer pricing en internationale btw. Ook wanneer je personeel zich over de grens bevindt, komt daar specifieke wet- en regelgeving bij kijken. Wij denken graag met je mee. 

Stel je eigen vraag