Samen gaan! met de Jong & Laan

Het leven van een ondernemer staat nooit stil. Je ziet kansen én je wilt vooruit. Wat zijn je ambities? Wat heb je nodig om deze waar te maken? En tegen welke uitdagingen loop je aan? We staan naast je, als accountant en als adviseur, als mens en als specialist, als fijne gesprekspartner en als kritische adviseur. Samen gaan!
Ons verhaal

Waar ligt jouw uitdaging?

Het leven van een ondernemer staat nooit stil. Je ziet kansen én je wilt vooruit. Onderweg sta je voor diverse uitdagingen. Zo zit je misschien met vragen als:

  • Hoe kan ik mijn werkgebied uitbreiden?
  • Hoe verbeter ik mijn rendement?
  • Is het verstandig om nu te investeren?
  • Hoe blijf ik aantrekkelijk voor nieuwe en huidige medewerkers?
  • Hoe ga ik om met inflatie? 
  • Hoe bereid ik me voor op een toekomstige bedrijfsoverdracht?
  • Hoe geef ik vorm aan mvo & duurzaamheid?

Om deze uitdagingen kan je niet heen, want vroeg of laat heeft dit serieuze impact op je organisatie. De wereld is in beweging en je moet meebewegen. Maar hoe doe je dat dan? En wat zijn daarin de 'juiste' keuzes?

Specialisten van de Jong & Laan kijken samen met jou vooruit. We kijken naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Samen gaan! Wat betekent dat eigenlijk?

Wat betekent 'Samen gaan!' nou eigenlijk? En hoe vertaalt zich dit in de praktijk? Voor ons betekent het één ding: jouw organisatie, klaar voor de toekomst. We delen graag ons verhaal inclusief klantervaringen in de vorm van een whitepaper.

Ons verhaal
medewerkers de jong en laan

Zie ons niet

als je accountant

Maar als mens én als specialist. Als verlengde van jouw team, partners die er samen voor gaan. Met expertise en een enorme drive om je vooruit te helpen. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een duidelijk doel. We ondersteunen je met de uitdagingen en risico’s van nu en kijken samen met jou naar de kansen die er liggen om jouw doelen te bereiken. Want als we kansen zien, dan gaan we ervoor. Samen!

Samen koffie doen?

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen.