Kennisgroep HR

Ben jij werkzaam als HR manager of HR adviseur? Heb je behoefte aan een netwerk waar je met vragen terecht kunt en door kennis delen inspiratie opdoet? Sluit dan aan bij één van onze kennisgroepen HR.

Kennisdelen & inspireren

Samen sparren over HR onderwerpen, dat geeft jou als HR manager of HR adviseur nieuwe inzichten in onderwerpen als innovatie, nieuwe werkwijzen, trends of omgang met veranderende wet- en regelgeving.

We helpen elkaar vooruit!

Periodiek maken we gebruik van elkaars kennis en ervaring. Inspireren we elkaar met interessante cases en beoordelen we lastige situaties om samen tot oplossingen te komen. Zo bouwen we samen aan een netwerk waarin we elkaar vooruithelpen.

Monique Kuiper
Monique Kuiper Business consultant

Wat kan je verwachten? 

De kennisgroep HR bestaat uit een gedreven groep HR vakgenoten uit het bedrijfsleven. Door de vaste groep creëren we een vertrouwde setting waarbij je situaties met elkaar bespreekt en ervaringen deelt. De thema’s die centraal staan zijn divers en sluiten aan op het brede werkveld van HR.

Bij het invullen van de thema’s houden we actualiteit, vooruitstrevendheid en de behoefte vanuit de groep in gedachten. Er is ruimte voor het aandragen van casussen, thema’s en sprekers. Daarbij kiezen we voor een mix van externe sprekers en eigen specialisten van de Jong & Laan.

Kennis delen doen we samen

Elke kennisgroep komt vier keer per jaar op een centrale locatie in het werkgebied bij elkaar. Dat kan zijn op een locatie van de Jong & Laan, maar ook extern bij een spreker of misschien wel bij jouw eigen bedrijf. Je wordt tijdig geïnformeerd over de locatie.

Jaarlijks verzorgen we een groter HR event, waarbij de deelnemers van meerdere groepen samenkomen en we een inspirerende topspreker uitnodigen.

Vooraf of na afloop van de bijeenkomsten is er altijd voldoende ruimte om bij te praten, onder het genot van een kop koffie of een drankje!

Kennisgroep HR per regio

  • Zwolle - 15:00 tot 17:00 uur
  • Rijssen - 8:30 tot 10:30 uur
  • Enschede/Oldenzaal - 8:30 tot 11:00 uur
  • Doetinchem - 8:30 tot 11:00 uur

Doe mee!

Benieuwd of deze kennisgroep wat voor je is? Neem contact op. Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend aan te schuiven. En bevalt het, dan meld jij je aan bij de regio die bij jou past. We berekenen een bijdrage van € 375,- per jaar.

Samen gaan we ervoor

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel Meer over Annerie
Monique Kuiper
Monique Kuiper Business consultant Meer over Monique
Jaap Hiestand
Jaap Hiestand Business consultant Meer over Jaap
Natasja Pierik
Natasja Pierik Senior HR adviseur Meer over Natasja
Gijsbert Hoek
Gijsbert Hoek Senior HR adviseur Meer over Gijsbert
Joanne Wesselo
Joanne Wesselo Senior jurist arbeidsrecht Meer over Joanne
Monique Kuiper
Monique Kuiper Business consultant