Ontwikkeling brengt vooruitgang Kwaliteitsverslag 2020

Een organisatie waar u op kunt bouwen, die zorgt dat vragen en problemen snel beantwoord en opgelost worden. Juist nu in het bijzondere jaar: 2020.  Met elkaar bleven we werken aan de toekomst, aan het bereiken van ambities, ondanks alle veranderingen. We stonden voor elkaar klaar, voor u als klant en voor onze eigen collega’s. En dan niet alleen als organisatie, maar ook als persoon. Hoe we dat deden, vindt u in ons kwaliteitsverslag over 2020. Laat u naast de cijfers inspireren door onze (klant)verhalen. Samen groeien we verder, steeds een stap vooruit steeds een stap beter. We bewegen met u mee in deze veranderende wereld en groeien naar een vooruitstrevende en veelzijdige partner, die het net even anders doet.

Onze beweging

Een continu veranderende wereld vraagt om meebewegen. Maar de Jong & Laan is niet een organisatie die alleen maar meebeweegt. In tegenstelling, we kiezen ook duidelijk ons eigen pad. We lopen voorop en doen het net even anders, op onze eigen unieke manier. Bekijk in onderstaande video de beweging die wij in gang zetten op onze weg naar 2025.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen het fundament van onze organisatie. Het geeft ons houvast bij het nemen van beslissingen, geeft richting aan hoe we met elkaar omgaan en draagt uit wat wij belangrijk vinden. Onze kernwaarden steunen ons in wie we zijn en wat we doen. De nieuwe strategie met mooie ambities maakt dat we op sommige vlakken iets gaan veranderen. Daarom zijn ook onze kernwaarden vernieuwd. Bewust vernieuwd, niet nieuw. We borduren namelijk door op de solide basis die er al lag.

Organisatiestructuur

Het jaar 2020 was het eerste volledige jaar met het nieuwe bestuur. Het jaar waarin Marco Lokhorst, Horst in 't Veld en Roland Ogink in samenwerking met collega’s onder andere een nieuwe strategie opzetten.
Een uitdagende richting, waarbij de Jong & Laan Accountants B.V. in de basis een accountancyorganisatie blijft. Hieronder valt een controlepraktijk met een vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controles bij andere organisaties dan organisaties van openbaar belang. Daarnaast bestaat de dienstverlening van de Jong & Laan uit verschillende aanvullende adviesrichtingen en ondersteunende activiteiten.


Organogram de Jong & Laan Accountants B.V.

Activiteiten­ de Jong & Laan Accountants B.V.

Vestigingen

Alle kantoren van de Jong & Laan zijn full-service kantoren. De controlepraktijk is geconcentreerd op 6 van de 23 vestigingen van de Jong & Laan. De overige dienstverlening is te vinden op elk van onze 23 vestigingen

Elst Enschede Vriezenveen Groningen Zwolle Apeldoorn

Innoveren en veranderen

Vernieuwing en doorontwikkeling vinden wij belangrijk, niet voor niets is vooruitstrevendheid één van de nieuwe kernwaarden. Vooruitkijken en blijven leren, vanuit aantrekkelijk werkgeverschap en als partner die klanten helpt duurzaam te presteren. Zo lopen wij voorop in de sector.