Kwa­li­teits­ver­slag 2021, Samen komen we verder

Van visie naar organisatie
Laat je inspireren door onze cijfers en bijzondere (klant)verhalen.

In 2021 zetten we de volgende stap in onze beweging naar 2025. Door duidelijke ambities en doelen ontstond er een enorme beweging in onze organisatie. Een vooruitstrevende beweging die ons niet alleen helpt om onze eigen ambities te behalen. Belangrijker, ze zorgen ervoor dat we samen met jou een stap verder zetten om je onderneming klaar te maken voor de toekomst. Want samen komen we verder.  

Visie vertalen naar actie in 2021

Samen met jou blikken we graag terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we intern hard gewerkt hebben aan het vormgeven van onze plannen, passend bij de nieuwe strategie die we in 2020 lanceerden.

Organisatiestructuur


Organogram De Jong & Laan Accountants B.V.

Activiteiten­ De Jong & Laan Accountants B.V.

Het jaar 2021 was het jaar waarin de nieuwe strategie vorm kreeg door vele initiatieven. We slaan een uitdagende richting in, waarbij De Jong & Laan Accountants B.V. in de basis een accountantsorganisatie blijft.


Vestigingen

Alle vestigingen van de Jong & Laan bieden full-service dienstverlening aan. De controlepraktijk is geconcentreerd op 6 van de 23 vestigingen van de Jong & Laan. De overige dienstverlening is te vinden op elk van onze 23 vestigingen