Samenstelpraktijk

Onze samenstelpraktijk kon een kwaliteitsimpuls gebruiken, we ontwikkelden een nieuwe werkwijze: Samenstellen 2.0. We passen nieuwe technieken zoals data-analyse toe en werken samen met collega's van andere disciplines om de klant optimaal van dienst te zijn.
Kwaliteitsimpuls voor onze samenstelpraktijk

In 2019 startten we met Samenstellen 2.0: een nieuwe werkwijze. Hierbij passen we data-analyse toe en werken we samen met collega's van andere disciplines. Op deze pagina vertellen collega's hoe het er in de praktijk aan toegaat, vindt u nieuwe tools, zoals de visuele jaarrekening, en algemene cijfers.

Omzet samenstelpraktijk

Gefactureerde omzet samenstel­werkzaamheden

2019

0
miljoen

2018

0
miljoen

Directe uren samenstel­werkzaamheden

2019

0
uren

2018

0
uren

Medewerkers

2019

2018


Tekeningsbevoegde medewerkers

2019

0
accountants samenstelpraktijk

2018

0
accountants samenstelpraktijk

Visuele jaarrekening

Een jaarrekening kenmerkt zich door veel tabellen: best lastig om door te nemen en onderlinge connecties te maken. Met onze visuele jaarrekening komt daar verandering in.

Afhankelijk van de behoefte van de klant blijven we bij de bespreking ervan aan de oppervlakte of gaan we verduidelijken en de diepte in. Klik erdoor en ontdek de mogelijkheden!

Video | Een nieuwe werkwijze. Hoe pak je dat aan?

Video | Een nieuwe werkwijze. Hoe pak je dat aan?

Lees meer over onze ambitie en de organisatie op de pagina 'Eén de Jong & Laan'. De pagina 'Controlepraktijk' is toegespitst op de ontwikkelingen en toepassing van data-analyse. Voor het eerst lichten we ook onze 'Fiscale praktijk' en de 'Personeelspraktijk' uit en op de pagina 'Kwaliteit en integriteit' vindt u jaarcijfers en onze kwaliteitsnormen.