Toegevoegde waar­de le­ve­ren en pro­ac­tief ad­vi­se­ren

Samen bouwen aan de toekomst van je organisatie. Het ondersteunen in de uitdagingen van nu en voor de toekomst en hierop proactief adviseren. Daar gaan we voor! Lees meer over hoe wij klanten vooruithelpen.

Webinars & seminars

Om klanten gericht vooruit te helpen organiseren we jaarlijks diverse kenniskringen, webinars en seminars met relevante en actuele onderwerpen.

Nicolette: “Na 2 jaar voornamelijk webinars organiseren, zijn we dit jaar ook weer gestart met het geven van seminars. We merken dat klanten het fijn vinden om weer live bijgepraat te worden. En dan vooral de mogelijkheid hebben om na afloop nog even te sparren met de adviseur”.

In 2022 zijn er maar liefst 1.151 klanten en prospects online proactief voorzien van relevante informatie. Deze digitale contactmomenten blijven we vanwege de toegankelijkheid en tijdswinst inzetten in de vorm van webinars. 

Nicolette Bolks
Nicolette Bolks Communicatieadviseur

Webinars 2022

0
deelnemers

Seminars 2022

0
deelnemers

Expertise delen

Accountants en adviseurs bezitten een grote hoeveelheid kennis. Ze zijn deskundig op het gebied van wet- en regelgeving. En beschikken over veel ervaring doordat ze continue een kijkje in de keuken nemen bij de organisaties van verschillende klanten.

Deze kennis en ervaring delen wij tijdens webinars en seminars. “In een webinar of seminar maken wij complexe materie begrijpelijk, zoals bijvoorbeeld nieuwe wet- en regelgeving. Persoonlijke uitleg met een persoonlijk plan van aanpak en de mogelijkheid tot vragen stellen bieden veel meerwaarde”.

Events

Gedurende het jaar organiseren wij interessante seminars, trainingen en cursussen, over onder andere ondernemen, fiscale ontwikkelingen, personeelsbeleid of dashboarding. Bekijk het overzicht en meld je aan!

Bekijk de events