MVO & duurzaam­heid

MVO & Duurzaamheid als belangrijk aandachtspunt voor onszelf en onze klanten. En dat gaat verder dan alleen kijken naar energiebesparing of uitstootbeperking.
MVO & Duurzaamheid verankert verder in de organisatie

De Jong & Laan heeft MVO & Duurzaamheid als één van de vijf ambities opgenomen in het strategisch plan. Daarmee geven we het onderwerp een belang in onze bedrijfsvoering. Dat vinden we voor onszelf niet alleen een punt van aandacht, ook voor onze klanten is het een belangrijk onderwerp.   

Lees meer

Oog voor duurzaamheid van onze klanten

Niet alleen voor onze eigen organisatie vinden we MVO en duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Het is ook van belang voor een duurzaam voortbestaan van onze klanten. Daarom is MVO en duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt tijdens klantgesprekken en inmiddels ook opgenomen als onderwerp in ons klantacceptatieproces.  

Jorine maakt gebruik van de fietsregeling

"Na je werk je hoofd leegmaken op de racefiets, heerlijk toch!"

Lees meer

Special Olympics

Meer doen dan doneren!

Van 10 tot en met 12 juni 2022 vond het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking plaats: Special Olympics Nationale spelen Twente 2022. Een aantal van onze collega’s hebben zich tijdens dit evenement ingezet als vrijwilliger. Samen brachten ze lunches rond voor de sporters, hun begeleiders en wedstrijdofficials.

Het is mooi om te zien dat onze collega’s zo betrokken waren. Bij dit grootse maatschappelijke evenement kwamen we samen, hielpen we elkaar vooruit en stond sportiviteit en vitaliteit voorop. Samen Gaan!

Special Olympics

Rol in de sector

Als de Jong & Laan leveren wij actief een bijdrage aan ontwikkelingen in de accountancy. Vanuit de directie is Roland Ogink onder andere vice-voorzitter SRA-bestuur, voorzitter NBA platform niet-oob-accountantsorganisaties, lid stuurgroep Publiek Belang en betrokken bij Geneva Group International (GGI). Wij zijn actief in diverse kringen en commissies van SRA.

Renate Ekhart, adviseur kwaliteit & vaktechniek, neemt zitting in de raad van tucht van Register Belastingadviseurs (RB). Annemieke Stokvis, manager kwaliteit & vaktechniek, is lid van de werkgroep Continuïteit van de NBA en het vaktechnisch panel NOW-opdrachten van de NBA.

Lees meer over onze partnerships.

De kracht van een toekomstgericht familiebedrijf

Kansen grijpen, dromen waarmaken en met onze klanten werken aan een mooie toekomst. Dat is waar we voor staan. Maar wat betekent dat nou in de praktijk? Edens Plants, een toekomstgericht familiebedrijf, laat het je zien.

Klantcase Edens Plants

Nieuwe duurzame locatie voor vestiging Emmen

Per 24 oktober 2022 zit de vestiging Emmen in een duurzaam pand. Inclusief voorzieningen als een warmtepomp, beneveling voor een goed luchtklimaat, goede ventilatie en er zijn lichte, ruime werkplekken.

Het nieuwe pand sluit meer aan bij onze duurzaamheids-ambities én geeft een beter werkcomfort voor de collega's.