Heeft u uw belastingaangifte al geregeld?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Heeft u uw belastingaangifte al geregeld? - Belastingaangifte

(2308x gelezen) | jaarrekening,belastingaangifte,belastingformulier,aftrekposten

Onze klanten beoordelen ons met een

8,3

Meer informatie

Belastingaangifte

Belastingaangifte

Wilt u als ondernemer uw belastingaangifte over het betreffende belastingjaar goed regelen? Als u de aangifte niet zelf wilt doen, kunt u het beste de specialisten inschakelen van de Jong & Laan. Wij kunnen uw belastingaangifte verzorgen. Zowel voor de aangifte inkomstenbelasting (IB) als voor de aangifte vennootschapsbelasting (Vpb) bent u bij ons in goede handen. 

Aftrekposten voor belastingaangifte

Bij het verzorgen van uw aangifte stellen we niet alleen uw jaarrekening op. Ook onderzoeken we of u bij uw aangifte recht heeft op fiscale voordelen. U moet daarbij denken aan aftrekposten als:

  • Investeringsaftrek
  • Willekeurige afschrijving
  • Ondernemersaftrek
  • Zelfstandigenaftrek
  • Startersaftrek
  • MKB-winstvrijstelling
  • Oudedagreserve

Deze en andere aftrekmogelijkheden verlagen de fiscale winst, zodat u uiteindelijk minder belasting betaalt of eventueel belastingteruggave krijgt.

Uitstel belastingaangifte

De belastingaangifte IB over het betreffende belastingjaar moet u uiterlijk voor 1 april (uitzonderingen daargelaten)  indienen. De aangifte moet 1 juni binnen zijn. Als u uw aangifte niet op tijd kunt indienen, kunnen wij uitstel voor u aanvragen. Dit moet voor de uiterste inleverdatum. Levert u uw aangifte te laat in, dan kunt u een verzuimboete krijgen van de Belastingdienst.

Waarom de Jong & Laan?

Aangifte

Bij de Jong & Laan bent u voor uw aangifte aan het juiste adres. Onze accountants helpen u graag verder. Onze accountants en adviseurs zijn discreet, vakkundig en mensgericht. Naast de aangifte bieden we onder andere de volgende diensten aan: personeelsadvies, bedrijfsadvies en salarisadministratie.

Jaarrekening

Voor een belastingaangifte is een jaarrekening nodig. Ook dat verzorgen we voor u. Doel van de jaarrekening is om u duidelijk inzicht te geven over de financiƫle gang van zaken over het afgelopen boekjaar van uw bedrijf. Met de jaarrekening kunt u conclusies trekken over het rendement, het vermogen en de omvang van uw bedrijf.

Fiscale winst

Daarnaast is de jaarrekening bedoeld om de winst van uw bedrijf te berekenen. De fiscale winst wordt gebruikt als basis voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Advies

Wilt u meer weten over uw aangifte?
Bel ons op: 085-4011077
Wij zijn u graag van dienst.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden