Wilt u advies over de belasting?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de belasting? - Belasting

(2394x gelezen) | belasting,btw,aangifte,inkomstenbelasting,vpb,ib

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Belasting

Belasting

Bij de Jong & Laan bent u aan het juiste adres voor al uw vragen over de belasting. Wilt u als ondernemer hulp bij uw btw-aangifte? Of wilt u weten welke gevolgen een bepaalde beslissing heeft met betrekking tot de belasting? Wij kunnen u adviseren over al uw vragen over de belasting.

Dienstverlening belasting

De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij verschillende vraagstukken, zoals btw, loonheffing, internationaal belastingrecht en fiscale herstructurering. Op al onze vestigingen zijn belastingadviseurs aanwezig die u graag een stap verder helpen.

Waarom de Jong & Laan?

Belasting

De belastingadviseur van de Jong & Laan helpt u bij tal van belasting vraagstukken. De belastingadviseur zal u van advies voorzien en waar nodig worden bepaalde taken overgenomen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het doen van de belastingaangifte of estate planning.

 

Diensten

De belastingadviseur is er voor u en wij zullen met al onze kennis en kunde uw belasting vraagstukken in behandeling nemen. Wij kunnen u werk uit handen nemen en u en uw onderneming van passende adviezen voorzien.

 

Services

Heeft u het advies nodig van een belastingadviseur? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen wat de belastingadviseurs van de Jong & Laan voor u kunnen betekenen.

U kunt meteen contact opnemen met onze belastingadviseurs door te bellen naar: 085 - 4011077.

 

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden