Wilt u advies over een winkel beginnen?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over een winkel beginnen? - Winkel beginnen

(2358x gelezen) | belastingadvies,financiering,ondernemingsplan,winkel

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Winkel beginnen

Winkel beginnen

Wilt u graag een winkel beginnen? Maar schrikt u nu al van wat er allemaal op u afkomt? De adviseurs van de Jong & Laan kunnen u bijstaan wanneer u een winkel wilt beginnen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u vanaf het begin alles op orde wanneer u van start gaat.

Dienstverlening winkel beginnen

Wilt u een eigen winkel beginnen? Of wilt u liever onder een bestaande handelsnaam van start gaan? Heeft u al een ondernemingsplan en startkapitaal hiervoor? En welke plichten heeft u als ondernemer? Met al deze vragen kunnen de adviseurs van de Jong & Laan u helpen.

Bij de Jong & Laan hebben wij een aantal kernactiviteiten. Met deze verschillende activiteiten kunnen wij u altijd advies en ondersteuning bieden:

Waarom de Jong & Laan?

Winkel beginnen

Wilt u een winkel beginnen? maar weet u niet meer waar u moet starten bij het beginnen van uw winkel? Samen met u zorgen wij voor overzicht. Met de kennis en ervaring van onze adviseurs helpen wij u met het beginnen van een winkel. Zo komt u geen onverwachte zaken tegen en kunt u met een gerust hart uw winkel beginnen.

Winkel beginnen en diensten

Gaat u een winkel beginnen? De adviseurs van de Jong & Laan geven u graag advies bij het beginnen van een winkel. Wij weten met welke zaken u rekening moet houden bij het beginnen van een winkel. Daarnaast ondersteunen wij u waar wij kunnen. Zo kunnen wij de administratie voor u opzetten, de belastingaangifte doen en de salarisadministratie controleren.

Winkel beginnen en services

Wilt u bij het beginnen van uw eigen winkel graag advies en ondersteuning? Aarzelt u niet en neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken onze adviseurs samen met u wat wij voor u kunnen betekenen bij het beginnen van uw winkel. U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg