Wilt u advies over het starten van een onderneming?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het starten van een onderneming? - Onderneming starten

(1803x gelezen) | starten onderneming,starter

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Onderneming starten

Onderneming starten

Gaat u een onderneming starten? Bij een onderneming starten komt  er waarschijnlijk meer op u af dan u had kunnen vermoeden. Gelukkig kunt u rekenen op de steun en begeleiding van de adviseurs van de Jong & Laan. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van startende ondernemers. Zij weten wat er allemaal op uw pad komt bij het starten van een onderneming. 

Dienstverlening onderneming starten

Onze adviseurs weten wat er allemaal geregeld moet worden wanneer u een onderneming wilt starten. Zij zorgen ervoor dat u bij het starten van uw onderneming niet voor verrassingen komt te staan. Met onze verschillende kernactiviteiten kunnen wij u op verschillende gebieden bijstaan. Onze kernactiviteiten bestaan uit: 

Wij adviseren u dringend om vanaf het prille begin van het starten van uw onderneming zaken op orde te hebben. Daar profiteert u nu en in de toekomst van.

Waarom de Jong & Laan?

Onderneming starten

Gaat u een eigen onderneming starten? Een onderneming starten is altijd spannend. En er zullen heel veel zaken op u afkomen als u een eigen onderneming wilt starten. Gelukkig staan de adviseurs van de Jong & Laan voor u klaar om u in dit proces te begeleiden. En waar nodig zullen zij u graag van advies voorzien als u een eigen onderneming wilt starten.

Onderneming starten en diensten

Gaat u een onderneming starten? De adviseurs van de Jong & Laan hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van startende ondernemers die een eigen onderneming starten. Daarnaast zijn wij natuurlijk zelf ondernemer. Wij weten dus waar wij het over hebben. En wij weten welke zaken er op uw pad komen bij het starten van uw ondernemin. Wij adviseren u graag en waar nodig ondersteunen wij als u een eigen onderneming start.

Onderneming starten en services

Gaat u een eigen onderneming starten? En wilt u graag ondersteuning als u een eigen onderneming gaat starten? Of wilt u graag advies over bepaalde aspecten daarvan? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg